Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Goedkope verrekijker kopen?

Regelmatig krijgen wij de vraag wat de beste verrekijker voor een klein budget is. Het antwoord op deze vraag is simpel. Er is niet één beste, goedkope verrekijker, maar wel één merk met kwaliteitsverrekijkers tegen de best mogelijke prijs. Wij hebben het over de Eden-verrekijkers.

Eden-verrekijkers zijn degelijke en betaalbare verrekijkers geschikt voor boswandelingen, vogelaars, reizigers en alle andere natuurliefhebbers. De kijkers zijn van een hoge kwaliteit en dat tegen een zeer gunstige prijs. Hoe dat kan? Simpel.

Eden-verrekijkers

Eden-verrekijkers zijn exclusief te koop bij Knivesandtools. Wij laten de verrekijkers fabriceren door een fabrikant die ook voor veel andere bekende kijker-merken produceert. Onze verrekijkers zijn daardoor vergelijkbaar met kijkers die een veelvoud kosten. Echter scheelt het een merk én een distributeur in de verkoopketen en dat betekend prijsvoordeel voor jou. Vanzelfsprekend met de service en garantie zoals je van ons gewend bent.

Zoals je begrijpt staan wij voor de volle 100% achter onze verrekijkers. Daarom geven wij ook 25 jaar garantie. Maar de Eden-kijkers hebben een grote schare enthousiaste gebruikers in heel Europa. Bekijk alle testverslagen van de Eden-verrekijkers maar. Keer op keer komen onze kijkers goed uit de test.

Review "Het gebruik in het veld van deze kijker is een feest; het is een kijker van € 279,- met de allure en beeldkwaliteit die je normaal in de prijsklasse van meer dan € 1000 krijgt."

Ronald Sinoo, Waarneming.nl

Bekijk alle testverslagen

Eden-verrekijkers zijn verkrijgbaar in twee verschillende series. De HD-serie en deXP-serie.

Eden HD-serie verrekijkers

De Eden HD-verrekijkers zijn ‘dakkant’ verrekijkers met een zeer helder en scherp beeld 8x of 10x vergroting en een breed gezichtsveld. De belangrijkste eigenschap van de HD-serie is de snelle scherptestelling door een centraal focussysteem op de verrekijker. Het focussysteem is gemakkelijk met één hand te bedienen. De kijkers zijn geschikt voor brildragers en enorm comfortabel. Voorzien van categorie BAK-4 prisma glas en geven een perfect rond beeld wat een zeer prettig beeld geeft. De behuizing is gemaakt van licht en supersterk aluminium. Dit maakt de kijker robuust en inzetbaar onder alle omstandigheden.

Eden XP-serie verrekijkers

De Eden XP-verrekijkers zijn ook ‘dakkant’ verrekijkers met een zeer helder en scherp beeld en een hoge randscherpte, 8x of 10x vergroting, breed gezichtsveld en snelle scherpstelling. Stikstof gevuld en geschikt voor gebruik bij temperaturen tot -20 graden C. De behuizing van de XP serie is gemaakt van zeer licht en oersterk polyfenyleensulfide. Dit voelt degelijk aan en zorgt voor een lange levensduur van de kijker.

Om de verschillen kort en krachtig in beeld te brengen hebben wij een handig overzicht van de Eden-verrekijker-series gemaakt. Daarin beschrijven we de verschillende eigenschappen en de sterke punten. En zo maak jij eenvoudig de juiste keuze.

Voor elke avontuurlijke trip of vakantie heeft Eden een betrouwbare verrekijker die je een onvergetelijk beeld zal geven. Dus wil jij de kwaliteit van de bekende verrekijkermerken zonder zoveel geld uit te geven? Kies dan een Eden-verrekijkers.