Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
9,5
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Aftikkers

Verrekijkers & scopes

Eden HD verrekijkers

De Eden HD-verrekijkers zijn verkrijgbaar in de 8 x 32 / 8 x 42 / 10 x 42 varianten. De belangrijkste eigenschappen van deze serie zijn snelle scherptestelling door centraal focussysteem op de verrekijker. Het focussysteem is gemakkelijk met één hand te bedienen. De kijkers zijn geschikt voor brildragers en enorm comfortabel. Voorzien van categorie BAK-4 prisma glas en geven een perfect rond beeld wat een zeer prettig beeld geeft.

Eden prijsvoordeel

De Eden verrekijker laten wij fabriceren door een fabrikant die ook voor veel bekende merken produceert. Dat scheelt een merk en een distributeur in de verkoopketen en dat betekent prijsvoordeel voor jou! Deze verrekijker is daardoor vergelijkbaar met verrekijkers die een veelvoud kosten. 

Breed gezichtsveld

Eden HD verrekijkers hebben een grotere beeldhoek dan gebruikelijk bij verrekijkers uit dezelfde prijsklasse. Dat betekent meer overzicht. De 8x32 verrekijker heeft bijvoorbeeld een gezichtsveld van 131 meter op 1000 meter afstand!

Helder en scherp beeld

Het beeld van de Eden HD kijkers wordt door kenners omschreven als helder, scherp en kleurecht. Deze kijkers kunnen vergeleken worden met kijkers die een veelvoud kosten!

Sterke Aluminium behuizing

De body van een Eden HD verrekijker is gemaakt van aluminium. Dit maakt de kijker lichtgewicht, robuust en inzetbaar onder alle omstandigheden.

Stikstof gevuld, condensvrij

De verrekijkers van de Eden HD serie zijn tijdens de productie met stikstof gevuld. Dit betekent dat er absoluut geen vocht in de verrekijker zit. Ze blijven dan ook condensvrij bij temperaturen tot -10°C.

 

Geschikt voor brildragers

De HD serie is goed in te stellen. Zo maken de oogafstand van 15-18 mm en de degelijke 'twist-up' oogkappen, deze kijker prima geschikt voor brildragers.