Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Industriële hoofdlampen: krachtig en betrouwbaar

Als professional in de industrie is het bij reparaties of montages dan ook praktischer om je handen vrij te houden. Je hebt dan natuurlijk ook andere eisen aan een hoofdlamp dan als particulier. Ze moeten zeer robuust, goed hanteerbaar en niet te zwaar in gewicht zijn. Een hoofdlamp met een brede lichtbundel is perfect voor deze situaties. Zo verlicht je jouw omgeving en loop je niet het risico om jezelf te verblinden. Deze industrieel geschikte hoofdlampen zijn speciaal geselecteerd voor elektriciens, monteurs, installateurs en voor op de bouwplaats.

ATEX-hoofdlampen voor professionals

Speciaal voor alle explosiefgevaarlijke zones hebben diverse merken ATEX-lampen op de markt gebracht. Zonder dat we er echt bewust van zijn, zijn er wel veel diverse explosiefgevaarlijke zones. Denk hierbij aan mijnbouw, gascentrales en oliecentrales. Doordat zelfs de kleinste vonk al fataal kan zijn, moeten deze lampen aan de meest hoge eisen voldoen. Voor deze zones zijn er zowel zak- als hoofdlampen beschikbaar. Wil je graag meer weten over de ATEX-lampen? Lees dan het artikel, wat is ATEX? 

Ben je er niet zeker van of dit de juiste lampen voor jou zijn? We helpen je daar graag bij verder met behulp van de keuzehulp voor hoofdlampen.