Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zakmessen & Multitools

Budget survivalmes kopen? Alle budgetvriendelijke survivalmessen op een rijtje!

Met een budget survivalmes laat je zien dat een survivaluitrusting echt niet altijd veel hoeft te kosten. Ook is het wel fijn om een mes in je collectie te hebben waarop je wat minder zuinig hoeft te zijn. Mocht je dan eens een foutje maken waardoor het lemmet minder mooi wordt, dan is het niet zo’n ramp als bij een premium survivalmes.

Kwaliteit voor een budget prijs

Budget survivalmessen hoeven lang niet altijd minder van kwaliteit of stevigheid te zijn dan prijzige survivalmessen. Het kan zijn dat de verpakking, leveringsomvang of afwerking wat te wensen over laat. Maar voor een gebruiksmes is dat natuurlijk geen probleem. Ook zien we dat er vaak wat goedkopere materialen gebruikt worden. Dat neemt niet weg dat relatief goedkoop koolstofstaal vaak een van de sterkste staalsoorten is.

Toplijst

Top 10 budget survivalmessen

Een budget survivalmes is ideaal voor wie niet al te veel wil spenderen. Maar wat zijn nou de beste budget survivalmessen? Om de keuze zo simpel mogelijk te maken hebben wij voor jou de tien beste budget survivalmessen op een rijtje gezet.