Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Beste snoeischaar kopen? Kies voor kwaliteit!

Een goede snoeischaar is een van de belangrijkste tuingereedschappen uit je schuur. Maar wat is een goede snoeischaar? Een goede snoeischaar is vlijmscherp, ergonomisch in de hand en knipt lekker weg. We horen vaak dat mensen pas merken dat hun oude snoeischaar zo slecht was wanneer ze ervaren hoe goed een kwalitatieve snoeischaar knipt. De geometrie van de bladen en de staalsoort waarvan deze zijn gemaakt zijn cruciaal voor het prettig snoeien.

Bloemenscharen, snoeischaren, Bonsaischaren en takkenscharen

Voor iedere taak is er een juiste snoeischaar. Voor het fijn afsnijden van bloemen gebruik je een spitse bloemenschaar. Het snoeien van kleine takken en struiken tot ongeveer 2 cm. gaat perfect met een snoeischaar en voor Bonsai-boompjes zijn speciale Bonsai-scharen verkrijgbaar. Voor dikkere takken is een takkenschaar perfect.

Japanse snoeischaren uit de buitencategorie

In de categorie snoeien zijn de Japanse snoeischaren toch wel de absolute topklasse. Uit het land met de eeuwenoude snijd- en smeedcultuur komen natuurlijk de beste snijgereedschappen. Japanse snoeischaren zijn dan ook vlijmscherp en blijven dat ook enorm lang. Een genot om mee te werken.