Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Keuzehulp Spyderco messen: welk Spyderco mes moet je nemen?

Op zoek naar een Spyderco-mes? Goede keuze! Spyderco is een van de grootste en populairste messenmerken ter wereld. Opgericht in 1976 door Sal Glesser. Door de jaren heen zijn er veel modellen geproduceerd. Waarvan veel met verschillende staalsoorten en handgrepen. Ons assortiment bestaat dan ook uit een indrukwekkende hoeveelheid Spyderco-messen. Dit maakt de juiste vinden lastig. Daarom helpen we je een handje met deze keuzehulp! Aan de hand van wat jij belangrijk vindt.

Ik wil een Spyderco mes uit een van de populairste series

Spyderco heeft veel bekende messenseries. Bewezen ontwerpen, geliefd door liefhebbers over de hele wereld. Veel van deze series komen je vast bekend voor. Zoals de populaire Paramilitary 2 en Para 3. Of de budgetvriendelijke Spyderco Tenacious. Veel messenverzamelaars bezitten minstens één van deze messen. Geen slechte plek om te beginnen dus.


Ik weet waar ik mijn Spyderco mes wil gebruiken

Weet je waar je het mes wilt dragen? Dan maakt dit de keuze een stuk makkelijker. Spyderco’s zijn ontworpen voor specifieke doeleinden en locaties. Voor iedere situatie bestaat er een Spyderco-mes. Werk je in een maritieme omgeving? Neem dan een mes uit de roestvaste Salt-serie. Zoek je een EDC-mes? Dan zit je hier ook goed!


Ik weet hoe groot mijn Spyderco mes moet zijn

Het formaat van het lemmet bepaalt wat je met het mes kunt doen. Gelukkig zijn Spyderco-messen er in alle vormen en maten. Van de piepkleine Bug met een 3 cm lemmet, tot de Police 4 met een lemmetlengte van 11 cm. Weet je hoe groot je ideale Spyderco-mes is? Dan vergemakkelijken we je keuze hier aan de hand van het lemmetlengte.


Alle zakmessen

Liever even rondkijken tussen al onze Spyderco-messen? Dat kan natuurlijk ook. Hier vind je al onze Spyderco-messen. Van groot tot klein. Tip: gebruik het filter voor een passende selectie.