Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Keuzehulp Spyderco messen op serie

Spyderco heeft veel bekende messenseries. Bewezen ontwerpen, geliefd door liefhebbers over de hele wereld. We hebben de grootste en meest populaire series voor je op een rijtje gezet. Hier zit zonder twijfel iets voor jou tussen!

Spyderco Paramilitary 2 serie

De Paramilitary 2 is het bekendste Spyderco-mes op de markt. Zeer populair door het divers inzetbare design. Voor mensen die de voorkeur geven aan een groot lemmet hét perfecte zakmes. Het mes is uitgerust met het door Sal Glesser ontworpen compressionlock-vergrendelingsmechanisme.


Spyderco Para 3 serie

De Spyderco Para 3 is het kleinere, maar niet minder bekende, broertje van de Paramilitary 2. Geliefd door gebruikers die een middelgroot EDC-mes verkiezen. Verder is de Para 3 vrijwel hetzelfde als de Paramilitary 2. Een bewezen design met het door Sal Glesser ontworpen compressionlock-vergrendelingsmechanisme.


Spyderco Lightweight serie

De Lightweight-serie van Spyderco is populair door het, je raadt het al, zeer lage gewicht. Geen wonder dat wat van de meest populaire Spyderco-messen onderdeel zijn van deze serie. Om dit te behalen gebruikt Spyderco voor de handgreep FRN: fiber reinforced nylon. Dit materiaal is enorm sterk en erg licht. Er zijn vaak geen stalen liners nodig voor de constructie van het mes.


Spyderco Tenacious serie

De Spyderco Tenacious is een budgetvriendelijk zakmes met een geweldige prijskwaliteitsverhouding. Voor veel liefhebbers het allereerste zakmes en een goed begin van een messencollectie. Bij de Tenacious krijg je veel waar voor je geld. Een solide constructie en degelijke staalsoorten. Wat wens je nog meer?


Spyderco Salt serie

De messen uit de Spyderco Salt-serie zijn wat van de meest roestvaste messen op de markt. Deze messen zijn perfect voor aan zee, bij het vissen of voor tijdens een boottocht. Ook in de zomer blinken deze messen uit aangezien ze niet roesten door zweet in je broekzak. Door de felgekleurde handgrepen vind je deze messen makkelijk terug wanneer je ze verliest in het water.


Spyderco Native serie

De Native-serie is net als de Paramilitary 2-serie een van de langstlopende Spyderco-series. Karakteristiek voor de Native is het slanke ontwerp. Dit behalen ze door het duimgat lager in het lemmet te plaatsen. Binnen deze serie vind je veel variatie sinds de komst van de Lil’ Native en de Native Chief.


Spyderco Delica 4 serie

Kenmerkend voor de Delica 4 is het slanke ontwerp, lichte gewicht en de backlock-vergrendeling. Een stevig vergrendelingsmechanisme die zwaar gebruik doorstaat De Delica 4-serie zit precies in het midden van het Spyderco assortiment. Qua prijs, materialen en formaat. Dit maakt de Delica 4 geliefd bij zowel beginnende gebruikers als ervaren verzamelaars.


Spyderco Endura 4 serie

De Endura 4 is een tikkeltje groter dan de Delica 4. Zo is het lemmet 2 cm langer en een halve centimeter dikker. Daarmee is de Endura 4 beter geschikt voor zwaar gebruik of voor wie de voorkeur geeft aan een groter zakmes. Ondanks het formaat is de Endura 4 erg lichtgewicht. Dit maakt het een zeer populair mes voor in een bug out bag.


Spyderco Dragonfly 2 serie

De Dragonfly 2 is een compact en super lichtgewicht Spyderco-mes. Ondanks het kleine formaat heb je een geweldige grip op het zakmes. Een gedeelte van het lemmet is namelijk onderdeel van de vingergroef. Hierdoor heb je in open positie veel handgreep om mee te werken. De Dragonfly 2 is met name populair bij gebruikers die niet zwaar bepakt de deur uit willen.


Spyderco Byrd serie

De Byrd-serie is het budgetmerk van Spyderco. Te herkennen aan het komeetvormige duimgat. Deze messen zijn een stukje betaalbaarder maar zeker niet minder functioneel. De messen uit de Byrd-lijn van Spyderco bieden een geweldige bang for your buck: je krijgt veel waar voor je geld. Ideaal voor als je net begint met een messenverzameling of als je een geschikt cadeau zoekt.


Alle Spyderco messen

Liever even rondkijken tussen al onze Spyderco-messen? Dat kan natuurlijk ook. Hier vind je al onze Spyderco-messen. Van groot tot klein. Tip: gebruik het filter voor een passende selectie.

 

Terug naar de keuzehulp Spyderco-messen