Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Keuzehulp Spyderco messen op formaat

Spyderco-messen zijn er in alle vormen en maten. Als je weet hoe groot je ideale Spyderco moet zijn dan is het juiste mes vinden makkelijk. We hebben de meest voorkomende maten, aan de hand van het lemmetlengte, voor je op een rijtje gezet!

Kleine Spyderco messen

Klein maar fijn! Een uitspraak die hier zonder twijfel van toepassing is. Spyderco maakt kleine messen die niet moet onderschatten. Door royale vingergroeven en griprijke handgrepen bieden deze messen de prestaties van een middelgroot mes. Maar dan in een compacter pakketje. Veel van deze messen zijn ook geschikt voor aan je sleutelbos.


Middelgrote Spyderco messen

Middelgrote messen zijn perfect voor alledaags gebruik. Deze messen hebben een lemmetlengte van rond de 8 cm. Klein genoeg om compact te zijn, groot genoeg om ook af en toe een zwaar klusje te klaren. In deze klasse vind je wat van de meest populaire Spyderco-messen!


Grote Spyderco messen

Bigger is better. Tenminste, wanneer de twee bovengenoemde formaten niet aan je eisen voldoen. Dan is het tijd voor iets groters. Grote messen zijn geschikt voor zwaar gebruik, als je met handschoenen werkt of als je simpelweg grote handen hebt.


Alle Spyderco messen

Liever even rondkijken tussen al onze Spyderco-messen? Dat kan natuurlijk ook. Hier vind je al onze Spyderco-messen. Van groot tot klein. Tip: gebruik het filter voor een passende selectie.

 

Terug naar de keuzehulp Spyderco-messen