Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Outdoor & Gear

Bon-Fire: buiten koken voor iedereen!

Bon-Fire logo

Het Deense Bon-Fire maakt van buiten komen een beleving. Koken boven houtvuur wordt een echte sociale happening met Bon-Fire. Zet een Bon-Fire driepoot boven de vuurschaal en bevestig een goulashketel of grill.

Maar Bon-Fire heeft ook broodstokken om hotdogbroodjes te maken en koekenpannen waarin je vlees, eieren of zelfs popcorn maakt!

Het buiten koken brengt je dichterbij de natuur. Lekker samen bezig zijn in de frisse lucht heeft iets gezelligs. Warm je aan het houtvuur in de vuurschaal of vuurkorf terwijl je de chocolademelk of glühwein in de ketel al ruikt. Leg de bakplaat op de grill om naast het barbecueën van vlees ook wat aardappeltjes te bakken. De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos. Familiedagen, kinderfeestjes of vriendenweekenden worden echt gezelliger met Bon-Fire.

Deens Design in je buitenkeuken

Bon-Fire is een Deens merk. De grondbeginselen van het minimalistische Scandinavian Design vind je hier dan ook terug. De strakke ontwerpen zonder te veel poespas zijn lekker functioneel.

Accessoires voor buiten koken

Bon-Fire maakt ook verschillende accessoires voor de buitenkeuken. Van vuurvaste handschoenen tot een opvouwbare vuilnisbak: Bon-Fire maakt hiermee de buitenkookervaring compleet.