Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Reviews voor Kai Shun Classic santoku, 18 cm

40 review(s)
Artikelnummer KADM702

Reviews voor Kai Shun Classic santoku, 18 cm

40 review(s)
€ 199,00
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

40 review(s)
Sorteer op:
Tiago Noutel, Chancelade, Perigueux

woensdag 29 juli 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

oldra, vence

vrijdag 11 april 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Alex H, Thionville

zondag 26 januari 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

ponzelar, Krefeld

woensdag 13 november 2013

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Schnurri, Neu-Ulm

zaterdag 9 november 2013

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mara, Geleen

donderdag 29 augustus 2013

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Dit mes stond al lang op mijn verlanglijstje. Ik heb nog geen moment spijt van deze aankoop. Het snijden van groenten en vlees is kinderspel geworden. Het mes ligt heel goed in de hand en is vlijmscherp. Het ziet er ook nog eens hartstikke mooi uit. Ech een aanrader.


Ronnie, duiven

woensdag 12 december 2012

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Voor mij een uitstekende lange termijn investering. Qua design straalt het mes echt iets authentieks uit. De afwerking is ook pure klasse. Dit mes is af-fabriek zeer scherp, en vlijmscherp te slijpen in combinatie met een watersteen (>5000). Door de hoge kwaliteit van het staal blijft dit ook relatief lang zo. Als je de wat hoge kosten voor lief neemt t.o.v. de zojuist genoemde baten dan kan ik dit alleen maar aanraden.


Tomasz, Terneuzen

vrijdag 22 juni 2012

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen


maienzeit, Cirey sur Vezouze

woensdag 30 november 2011

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Irma, IJsselstein

dinsdag 8 november 2011

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Super scherp mes. Ligt lekker in de hand en is niet zwaar. Aanrader!


Jules , Ruisbroek-Puurs

maandag 5 september 2011

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

onlangs deze Santoku Kai Shun besteld, geleverd op 2dagen na bestelling zelfs met gravure .Het is een buitengewoon scherp mes dat zeer goed in de hand ligt en zal zeker niet het laatste zijn dat ik me zal aanschaffen uit de shun reeks.Een plezier om mee te werken!!!


kjell, lokeren

woensdag 3 augustus 2011

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

zeer goede levering na betaling binnen de 2dagen thuis geleverd in belgie


rainer, Witten

dinsdag 12 juli 2011

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

sebastian, herent

donderdag 31 maart 2011

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik ben er zeer tevreden mee het mes snijd werkelijk als boter.


Angel, Soest

zondag 20 februari 2011

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Het Kai Shun Santoku mes met lemmetlengte van 17 cm was een cadeau voor een zeer goede hobbykok. De enthousiaste reactie van de ontvanger zegt genoeg!


jago, zutphen

zondag 6 februari 2011

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

zeer goed mes, ligt geweldig in de hand en is super scherp. ik ben er zeer blij mee, hele goeie keuze als je een goed mes wil.


Thomas K., Hamburg

donderdag 27 januari 2011

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

jeroend, tilburg

vrijdag 7 januari 2011

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Erg goed mes, zoals verwacht. Ik had er al mee gewerkt en het beviel zo goed dat ik er zelf ook een heb gekocht. Geen spijt: superscherp, fijn in het gebruik en ook nog heel erg mooi!


jim, Utrecht

woensdag 27 oktober 2010

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

10en zijn altijd een beetje flauw om te geven, maar ik had mijn bestelling binnen 2 dagen in huis, en de prijs vond ik een lachertje


pieter, Drouwenermond

woensdag 22 september 2010

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Na aanschaf van een hele reeks japanse waterstenen om mijn eigen messen te slijpen, besloot ik ook een officemes te kopen van Kai. Ben hier zo van onder de indruk dat ik dit Santokumes ook heb gekocht. Het is een genot om hier mooie snijtechnieken mee uit te voeren. Zeker op de mooie door onszelf gekweekte groenten uit de tuin.


Artikelnummer KADM702

Reviews voor Kai Shun Classic santoku, 18 cm

40 review(s)
€ 199,00
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 3,50.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland