Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Eden Kanso Aogami santoku, 18,5 cm

91 review(s)
Artikelnummer EQ2040-318

Reviews voor Eden Kanso Aogami santoku, 18,5 cm

91 review(s)
€ 149,00
± 1 maand

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Rechts- of linkshandig: Rechtshandig
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

91 review(s)
Sorteer op:
Joey, Putten

vrijdag 23 februari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zeer fijn, scherp en lichtgewicht mes! Let wel op want het lemmet is zeer dun en het staal ook zeer hard. Mijn mes heeft dus ook een chip opgelopen maar de mannen van Knives and Tools hebben dit perfect opgelost! Hun service is uitstekend en zeer snel!


Souleymen , St Juery

woensdag 21 februari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Pepe Fish, Murcia

zondag 4 februari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Bram, sint kruis

zaterdag 2 december 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ongelofelijk mes voor deze prijs. Dit is het scherpste mes in mijn bezit. Hij glijdt door elke groente met een enorme precisie. Een plezier om mee te werken. Ik heb een dubbel zo duur mes (Myabi 6000 MCT) en deze Eden is zelfs nog een tikkeltje scherper. Snijdt ook een pak beter dan Global. Hij blijft ook heel lang zijn scherpheid behouden. Hij zou makkelijk te slijpen zijn. Dit heb ik nog niet geprobeerd. Alvast makkelijk te wetten met een keramische staaf. Tenslotte is het mes verrassend licht en wendbaar, maar toch gewichtig genoeg om controle te behouden. Het is scherp over de hele lengte van het lemmet, dus opletten dat je niet fout grijpt naar het mes, de snee in je vinger is onmiddellijk diep... Nadelen: - Hij gaat onmiddellijk roesten, dus telkens afdrogen als je hem 10 minuten niet gebruikt. - in tegenstelling tot het filmpje van knivesandtools heeft hij wel een geurtje en geeft hij een minimaal beetje smaak af aan de groenten als je er lang mee werkt en te veel pauzes neemt tussen groenten. Ik was hem nu telkens heel kort onder water tussen twee pauzes door, dan is alle geur weg. - het handvat is goedkoop, het is houd, maar het is alsof het ondergedompeld is in plastic. Zo gaat dit hout zeker super lang mee, maar het voelt goedkoop aan. Deze nadelen wegen echter totaal niet op tegen de snijkwaliteiten van dit mes en het plezier om ermee te werken. Hij is ook prachtig om naar te kijken. Ruwe eenvoud.


Timo, Delft

woensdag 15 november 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Top mes


Louis Wolff, Saint-Gilles

zaterdag 30 september 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Tschida Michael, Apetlon

maandag 25 september 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Nicolas, Mortsel

donderdag 1 juni 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Akky, Berlin

zaterdag 22 april 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Julien mostade , Vincennes

vrijdag 27 januari 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Peter, Lichtenstein

maandag 25 april 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Me, Wokingham

zaterdag 16 april 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

quentin, CLERMONT FERRAND

vrijdag 25 maart 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Orane, GAILLARD

woensdag 26 januari 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mariam, TOULOUSE

donderdag 13 januari 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Leon Grooten, Heerlen

zaterdag 5 juni 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Als hobbykok vind ik dat het mes,wat overigens goed snijdt,teveel aandacht nodig heeft qua verzorging. Ik zou het graag willen ruilen voor een onderhouds vriendelijkere staalsoort.


William Auchier, Monbazillac

dinsdag 25 mei 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Hans Teunissen, Ede

dinsdag 12 januari 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik heb deze linkshandige Eden Kanso gekocht! (voor mijn rechterhand) vanwege de gekke handgreep. ik ben er zeer tevreden over. Helemaal nadat ik deze geslepen heb met de 1000/3000 korrel wetstone . wat een genot om mee te snijden.


Margit Gottschalk, Utting am Ammersee

woensdag 6 januari 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Pascal Bochenek, lohmar

woensdag 23 december 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Artikelnummer EQ2040-318

Reviews voor Eden Kanso Aogami santoku, 18,5 cm

91 review(s)
€ 149,00
± 1 maand

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Rechts- of linkshandig: Rechtshandig
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad