Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Outdoor & gear

Silky Zübat zaag kopen?

De Silky Zübat-serie is de basisserie van Silky-handzagen met een gebogen blad. Het blad loopt volledig door in de greep (full tang). Hierdoor is de zaag perfect uitgebalanceerd. Door het gebogen blad werk je makkelijker boven schouderhoogte zonder extra inspanning en terwijl je arm, pols en hand in de natuurlijke positie blijven.

De Zübat heeft een uit rubber gegoten handvat dat comfortabel in de hand ligt en trillingen sterk reduceert. De Silky Zübat-snoeizagen worden geleverd met een lichtgewicht, polypropyleen holster met afneembare riemhouder. De holster heeft 3 rolletjes die voorkomen dat de scherpe tanden de hoes beschadigen. De onderkant is voorzien van een grote opening die vocht en zaagsel afvoert.

Silky Zübat vervangbaar zaagblad

Voor een optimale zaagwerking dient het blad schoon gehouden te worden. Hars lost op in olijvenolie en dit is dan ook een effectieve, milieuvriendelijke manier om het blad te reinigen. Bewaar de zaag droog en in de holster wanneer je de zaag niet gebruikt. Mocht het blad na lang gebruik toch aan vervanging toe zijn dan is een nieuw zaagblad verkrijgbaar.