Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Outdoor & Gear

Silky Tsurugi: trekzagen met precisie

De serie Silky Tsurugi zagen bevat lichtgewicht zagen met dezelfde agressieve zaagkracht als ‘grote’ zagen. Een perfecte combinatie! Silky is erin geslaagd om een serie unieke trekzagen te ontwikkelen waarmee je zeer precies snoeit. En dit alles zonder dat je inlevert op zaagkracht. De zagen uit de Tsurugi serie zijn perfect uitgebalanceerde zagen, vernoemd naar een tweesnijdend Japans zwaard uit de oudheid. Smal en elegant, maar zeer effectief!

Werk met chirurgische precisie

Met een Tsurugi-zaag werk je met chirurgische precisie in de meest dicht begroeide hoeken, zonder omringende takken te beschadigen. Deze zagen zijn ook perfect om probleemtakken zoals plakoksels of kruisende takken te verwijderen. De zagen hebben een hoge stijfheid en vlijmscherpe tanden die een gladde zaagwond achterlaten. Ze zijn verkrijgbaar in een rechte variant en gebogen variant.

Over Silky

Silky zagen worden al sinds 1919 gemaakt door Um Kogyo Inc in Japan. Voor vrijwel ieder doeleinde is er wel een geschikte Silky zaag te vinden. Van boomverzorger tot timmerman of bushcrafter. Verschillende toepassingen vergen immers een eigen aanpak. Nat en zacht hout zaag je met een grove vertanding, terwijl droog en hard hout het best met een fijne vertanding kan worden gezaagd.