Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Outdoor & gear

Silky Gomboy vouwzaag kopen?

De Silky Gomboy-serie bestaat uit handige vouwzagen met een breed toepassingsgebied. Of je tijdens een wandeling door de bergen hout zoekt voor een kampvuur of voor groenvoorziening in de tuin: een vouwzaag is een onmisbaar onderdeel van je uitrusting. De Gomboy-vouwzagen zijn compact en eenvoudig in je rugzak mee te nemen.

Met het licht gebogen blad zaag je snel en comfortabel. Het hardchromen blad is roestwerend en heeft een slijtvast oppervlak. Door de speciale geharde tanden blijft de zaag zeer lang scherp. De greep ligt goed in de hand en is gemaakt van een comfortabel rubberachtig materiaal. Daardoor heb je altijd een optimale grip, ook in natte omstandigheden.

Silky Gomboy vervangbaar zaagblad

Voor een optimale zaagwerking dient het blad schoon gehouden te worden. Hars lost op in olijvenolie en dit is dan ook een effectieve, milieuvriendelijke manier om het blad te reinigen. Bewaar de zaag droog en in de holster wanneer je de zaag niet gebruikt. Mocht het blad na lang gebruik toch aan vervanging toe zijn dan is een nieuw zaagblad verkrijgbaar.