Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Line-up: damast keukenmessen

Er zijn verschillende bekende keukenmesmerken die messen met damaststaal aanbieden. De hoeveelheid lagen damast varieert, maar de overeenkomst is duidelijk: deze messen zijn oogverblindend mooi. In deze line-up de, volgens ons, vier mooiste keukenmessen met damaststaal van dit moment.

Sakai Takayuki bunka

Dit Sakai-mes heeft een kengata-lemmet. Dit staat voor ‘zwaardachtig’ en verwijst naar het scherp aflopende uiteinde. Het lemmet heeft een kern van hard VG-10, met daaromheen 33 lagen damaststaal. De zijkant is gehamerd. Dat zorgt voor deze unieke uitstraling. Meer weten? Lees alles over de Sakai Takayuki bunka.

Ontdek alle Sakai Takayuki-messen

Nesmuk Exclusive C90 koksmes

Bij het Nesmuk Exclusive C90 koksmes wordt je oog direct naar het weergaloze damaststaal van het lemmet getrokken. Dit lemmet bestaat uit maar liefst 210 lagen damast. Het lemmet is aan twee zijden hol uitgeslepen. Hierdoor is de snede extra dun en dus extra scherp.

Ontdek alle Nesmuk Exclusive-messen

Böker Damast Olive koksmes

Een subtiele tekening op het lemmet passend bij de fraaie tekening van de houten greep. De lemmetvorm en het ontbreken van een krop doen erg Japans aan. Combineer deze elegante stijl met Duits vakmanschap en je krijgt dit prachtige Böker Damast Olive koksmes.

Ontdek alle Böker Damast Olive-messen

Kramer by Zwilling Euro Meiji santoku

Dit Kramer by Zwilling Euro Meiji santoku-mes is werkelijk geweldig om te zien. Het lemmet heeft een kern van FC61-staal, omringd door honderd lagen staal. Dankzij een speciaal proces krijgen alle messen hun eigen damastpatroon. Stuk voor stuk uniek.

Ontdek alle Kramer by Zwilling Euro Meiji-messen

Benieuwd naar alle keukenmessen met een lemmet van damaststaal? Bekijk ons uitgebreide aanbod damast keukenmessen!