Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zaklampen & Batterijen

Ledlenser Industrial-zaklampen: voor echte professionals

Ledlenser Industrial-zaklampen zijn specifiek voor professionele gebruikers. Voor monteurs en technici, maar ook voor hoveniers, loonwerkers en iedereen die in extreme omstandigheden veel van zijn zaklamp of hoofdlamp vraagt.

Speciaal voor deze doelgroep heeft Ledlenser de i-Serie net wat steviger gebouwd dan de normale Ledlenser-zaklampen. Ook is extra aandacht besteed aan een zo groot mogelijke accuduur. Zo wordt het werk niet opgehouden omdat je je lamp op moet laden.

Opladen van Ledlenser Industrial-zaklampen

Voor deze Industrial-serie heeft Ledlenser ook het opladen nog eens extra onder de loep genomen. Zo worden sommige lampen geleverd met een luxe dubbel laadstation waarin je de zaklamp en een extra accu tegelijk op kunt laden. Zo kun je na het omwisselen van de accu meteen door met je werk. Aan het eind van de shift zet je de lamp naast de nog ladende accu in de lader zodat je de volgende dag weer volledig opgeladen aan je shift kunt beginnen.

Extra kosteneffectief voor de zakelijke gebruiker

Door de sterke bouwkwaliteit zorgt Ledlenser voor een extra lange levensduur. Belangrijk, want daardoor gaan deze lampen over het algemeen genomen langer mee en haal je dus meer uit je investering. De focusseerbare bundels maken deze lampen enorm veelzijdig. Hierdoor kun je in veel gevallen met één lamp toe omdat je zelf kunt kiezen of je voor lange, of korte afstand gaat door de lampkop in de schuiven. Je hoeft dus niet met twee lampen op pad, omdat deze Ledlenser Industrial-lampen eigenlijk al twee lampen ineen zijn.