Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
9,5
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Aftikkers

Zaklampen & batterijen

De beste LED-zaklampen voor iedere toepassing

Het belangrijk om er in het donker voor te zorgen dat je goed ziet, maar ook goed gezien wordt. Voor verschillende toepassingen hebben we daarom een aantal goede zak- en hoofdlampen op een rij gezet. 

Zaklampen voor thuis

Een goede zaklamp hoort eigenlijk in elk huishouden thuis. Zeker in de wintermaanden wanneer het steeds eerder donker wordt is een zaklamp erg handig. Een zaklamp zorgt er niet alleen voor dat je zelf kunt zien, maar ook dat je jezelf zichtbaar maakt. Bijvoorbeeld tijdens het uitlaten van de hond. Daarnaast is het aan te raden om een zaklamp bij de hand te hebben wanneer er eens een stop doorslaat. 

Bekijk selectie

Zaklampen voor de professional

Als professional heb je simpelweg een degelijke, betrouwbare zaklamp nodig. Daarbij moet een professionele zaklamp bestand zijn tegen intensief, dagelijks gebruik. Ook moet hij goed hanteerbaar en niet te zwaar in gewicht zijn. Deze lampen zijn met name geschikt voor elektriciens, monteurs, installateurs en voor op de bouwplaats.

Bekijk selectie

Lamp voor de buitensporter

Ook tijdens het sporten is het erg belangrijk om rekening te houden met de duisternis 's ochtends vroeg en 's avonds laat. Zo is een goede hoofdlamp ideaal om zowel jouw zicht als jouw zichtbaarheid te verbeteren tijdens het hardlopen. Ook tijdens het fietsen is een goede fietslamp in deze donkere dagen nagenoeg onmisbaar. 

Bekijk selectie

Zaklampen voor openbare veiligheid

Voor politie, militairen, medisch- en ander veiligheidspersoneel staat veiligheid op één. Zij kiezen voor een betrouwbare zaklamp die hen nooit in de steek laat. Deze zaklampen beschikken over tactische functies, uitzonderlijk goede lichtprestaties en zeer degelijke bouwkwaliteit. Of je nu een zaklamp voor aan je koppel zoekt als politieagent of een oplaadbare zaklamp als beveiliger, wij hebben de juiste lamp.

Bekijk selectie