Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

18650 Batterij vs 18650 Accu

18650 Batterij vs 18650 Accu

In dit topic bespreken wij kort het verschil tussen een 18650 Batterij en een 18650 Accu. Een 18650 Batterij bestaat strikt genomen namelijk niet. Dit is een kleine fout die veel mensen maken. In het Nederlands is het namelijk zo dat alles wat oplaadbaar is, een accu wordt genoemd.

Verschil in formaat

Veel mensen maken een onderscheid tussen een oplaadbare batterij en een accu. Alles wat de vorm van een batterij heeft en oplaadbaar is wordt dus ook wel een oplaadbare batterij genoemd. Technisch gezien is dit fout, het is geen oplaadbare batterij maar een accu in batterij vorm.

Batterij in plaats van een 18650 Accu

Gebruik jij jouw zaklamp sporadisch en wil je dus toch liever een batterij? Kies dan voor twee CR123A batterijen. Dit kleine batterij-type is ongeveer de helft van een 18650 in lengte en werkt dus perfect als een niet oplaadbaar alternatief. In dit topic vind je meer informatie en de exacte verschillen tussen deze twee soorten.

Wil je meer weten over accu’s en batterijtypes in deze keuzehulp vertellen wij je alles wat je nodig hebt om de juiste keuze te maken!

Gerelateerde topics
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 3,50.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland