Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Reviews voor de Buyer Acier Carbone Plus koekenpan 20 cm 5110.20

16 Reviews
Artikelnummer DEB5110.20

Reviews voor de Buyer Acier Carbone Plus koekenpan 20 cm 5110.20

de Buyer

16 Reviews
€ 19,00
€ 22,40

-15%

Je bespaart 3,40

Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

16 Reviews
Sorteer op:
Alan Handley, Newcastle Under Lyme

woensdag 17 juni 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Bill Troop, London

dinsdag 7 april 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

JAN PAL, REET

vrijdag 29 november 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

De beste pan ever !!


William BAUX, LE MUY

donderdag 25 april 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

christophe boyer, malvies

maandag 11 maart 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

EMMANUEL BIGONI, LES CLEFS

woensdag 30 januari 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Bernard MANIEZ, Verdun

vrijdag 11 januari 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Matthew Martin, Lymm

woensdag 9 januari 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mariska, Nijmegen

donderdag 3 januari 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Had ik maar eerder deze pannen gekocht... Inbranden is even wat werk maar daarna heb je ook de perfecte duurzame pan. Zoveel beter om mee te werken dan anti aanbrak. Aanrader dus!


Doug Scott, Driffield.

dinsdag 10 april 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

jloo26, Upie

vrijdag 5 januari 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

lacombrade, MIRABEAU

vrijdag 22 december 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Pol, Diest

vrijdag 10 november 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Fantastisch en goedkoop product. Wel zwaar. Mooie vlakke bodem, wat niet het geval was bij een groter exemplaar. Het belangrijkste: niks plakt aan de pan en ik denk dat ze onverslijtbaar is. Het handvat wordt goed warm, doch je verbrandt je er niet aan. De pan kan niet in de vaatwasser, doch echt werk vraagt ze niet. Gewoon de hete pan, op het fornuis spoelen met heet water, eventuele bakrestjes (maar die zijn er haast niet) verwijderen, afdrogen en inoliën. Mijn keramische en teflon pannen zijn inmiddels buiten gebruik.


Dorus, Ulicoten

donderdag 19 oktober 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zeer goede kwaliteit! De pan voelt solide aan en het handvat zit zeer goed vast. Het inbakken stelt niet veel voor, maar neemt wel wat tijd in beslag. Het handvat wordt pas 'te heet' na het bakken van bijv. een biefstuk dus geen ovenhandschoen nodig om de pan te pakken. Vlees bakt NIET aan. Ik heb me vergist in het formaat.. had een maatje groter moeten nemen; dit pannetje is ideaal voor 1 flinke biefstuk ;) geen 2. Ik koop zeker nog meer deBuyer pannen!


Steve Hadley , bangor

zaterdag 3 september 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Paul, Soesterberg

woensdag 6 april 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Dit is mijn 2e pan uit deze serie. Ik heb al mijn Tefal pannen weggegooid en gebruik alleen nog deze stalen pannen. je moet er mee leren om gaan maar bij goed gebruik bakken ze niet aan en zijn ze onverslijtbaar.


Artikelnummer DEB5110.20

Reviews voor de Buyer Acier Carbone Plus koekenpan 20 cm 5110.20

de Buyer

16 Reviews
€ 19,00
€ 22,40

-15%

Je bespaart 3,40

Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 2,95.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland