Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Nieuw van Knivesandtools: de verrekijker test

Het uitzoeken van een verrekijker is geen gemakkelijke opgave. Factoren als gebruiksgemak en kwaliteit, maar ook de prijs spelen hierbij een grote rol. Om je te helpen bij het maken van je keuze vroegen wij verrekijker expert Folkert de Boer om onze populairste verrekijkers van de merken Swarovski, Kahles, Steiner, Eden, Leica en Bushnell met elkaar te vergelijken in een verrekijker test.

De verrekijker test

In zijn test heeft Folkert de bovenstaande verrekijkermodellen mee op pad genomen tijdens het vogels kijken. Hierbij beoordeelde hij per kijker de zaken die voor hem belangrijk zijn om er fijn mee te kunnen werken. Over iedere verrekijker schreef hij een verhaal en gaf hij een score op een aantal belangrijke criteria. Deze informatie is op overzichtelijke wijze toegevoegd in de verrekijker test. Benieuwd naar de beoordelingen van de verschillende kijkers? Neem dan snel een kijkje!

Voor alles wat je wilt weten over verrekijkers kun je terecht in ons verrekijkerwoordenboek of lees de expert reviews over Eden verrekijkers.

Folkert de Boer

Folkert is een bekend gezicht in de Nederlandse vogelaarswereld. Hij werkt voor Waarneming.nl, Batumi Raptor Count en organiseert vogelexcursies voor Wildbuiten.nl en BirdingBreaks.nl. Al van kinds af aan was Folkert geïnteresseerd in vogels. Hij zegt: "Vogels kijken is mijn passie. Je kijkt met meer aandacht naar je omgeving waardoor je de natuur meer waardeert. Mijn vader had op vakantie altijd een verrekijker bij zich en heeft zo bij mij de vlam ook aangewakkerd. Zo ben ik vaak in Georgië voor de Batumi Raptor Count. Daar vliegen elk najaar miljoenen roofvogels over. Die migreren naar het hoge noorden om te overwinteren en te broeden. We tellen ze zodat we weten hoe het met de roofvogels gaat."

Expert verrekijker
Gerelateerde topics
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 3,50.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland