Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nieuw bij Knivesandtools: Swarovski EL Range TA & CL Pocket met Wild Nature pakket

Swarovski lanceert twee nieuwe verrekijker series: de Swarovski EL Range TA en de CL Pocket met Wild Nature pakket. Beide dakkant modellen zijn, zoals we van Swarovski gewend zijn, van topkwaliteit en geven haarscherp beeld. De CL Pocket is lekker licht en compact. De Swarovski EL Range TA is zeer geschikt voor jagers door zijn unieke en zeer nauwkeurige afstandsmeter.

Swarovski EL Range TA

Met de innovatieve ‘tracking assistant’ van de Swarovski EL Range TA sla je gemakkelijk de drie laatste meetpunten op die je het gemarkeerd. Ideaal voor als je de plek terug wilt vinden waar je een dier hebt geschoten of voor een trektocht buiten de bebaande paden. Je bedient de kijker gemakkelijk met één hand, waardoor je nog een hand vrij hebt voor je wapen. Een groot gezichtsveld, volledige randscherpte en een ergonomisch design maken deze topper compleet. De Swarovski EL Range TA is uitgebracht in twee varianten: 8x42 en 10x42.

Swarovski CL Pocket met Wild Nature pakket

De Swarovski CL Pocket wordt uitgebracht in de varianten 10x25 en 8x25 in de kleuren groen en antraciet. Het compacte formaat en gripvastte design maakt dit de ideale kijkers om de natuur mee in te trekken. Door zijn gewicht van slechts 350 gram merk je nauwelijks dat hij in je jaszak zit of om je nek hangt. Deze verrekijker stelt al scherp op 2,5 meter, perfect om bijvoorbeeld vlinder mee te bestuderen.

De Swarovski CL Pocket wordt geleverd met het Wild Nature pakket. Dit pakket bestaat uit een stevige schoudertas met stijlvol design en een schouderriem met breed schouderstuk voor optimaal draagcomfort.

Ben jij ook zo enthousiast over deze kijkers? De Swarovski EL Range TA en de Swarovski CL Pocket met Wild Nature pakket zijn vanaf nu bij ons beschikbaar!