Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, morgen verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Binnenkort bij Knivesandtools: Swarovski NL Pure

Swarovski lanceert een serie nieuwe verrekijkers: de NL Pure. Deze wordt uitgebracht in drie varianten: 8x42, 10x42 en 12x42. Deze baanbrekende verrekijker laat je de natuur beleven als nooit tevoren. De Swarovski NL Pure verrekijker heeft een breder gezichtsveld dan elke andere verrekijker. Bij de NL Pure 8x42 zie je wel 159 meter op de 1000. Door dit ongelooflijk brede gezichtsveld is het heel eenvoudig om snel bewegende dieren te volgen. Ook zijn de randen nauwelijks te zien door speciale ‘no edge’ technologie. Hierdoor word je een met de natuur.

Perfect ergonomisch gevormd

De NL Pure verrekijker is ergonomisch gevormd, zodat deze perfect in je hand past. Het prisma binnenin de verrekijker is naar rechts gedraaid, waardoor deze verrekijker een wat handzamer formaat heeft dan andere verrekijkers uit deze categorie. Daardoor ligt deze verrekijker heerlijk in de hand, ook wanneer je hem lang achter elkaar gebruikt. Bovendien is er een speciale voorhoofdsteun verkrijgbaar. Zo kun je de verrekijker makkelijker stilhouden. Ideaal bij de NL Pure 10x42 of 12x42! De verrekijker is met één hand te bedienen en scherp te stellen. In tegenstelling tot andere merken zijn de verrekijkers in deze serie allemaal even groot. Dus ongeacht voor welke vergroting je gaat: de verrekijkers hebben allemaal hetzelfde handzame formaat.

De Swarovski NL Pure
De NL Pure met voorhoofdsteun

Haarscherp beeld

Met de NL Pure zie je werkelijk elk detail. De Swarovision technologie zorgt voor geweldig scherp beeld. Hierbij worden speciale lenzen gebruikt die zorgen voor een geweldige randscherpte. Met de speciale lenscoatings blijft het beeld ongelooflijk kleurecht. Hierdoor hebben de NL Pure verrekijkers een zeer hoge lichttransmissie van 91%. Met zo’n verrekijker zie je haarscherp elk detail.

Binnenkort verkrijgbaar!

Vanaf 1 september 2020 is de verrekijker verkrijgbaar bij Knivesandtools in drie verschillende varianten: 8x42, 10x42 en 12x42. En ook de voorhoofdsteun vind je in onze webshop. De verrekijkers worden geleverd inclusief draagband, oculaircover, praktische draagtas en schoonmaakset.