Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nieuw: Steiner BluHorizons 8x22 en 10x26 verrekijker

Steiner introduceert de nieuwe BluHorizons verrekijker. Beschikbaar in twee uitvoeringen: 8x22 en 10x26. De BluHorizons is een compacte, lichtgewichte en extreem robuuste verrekijker voor outdoor liefhebbers.

Deze unieke verrekijker is voorzien van Steiners exclusieve Autobright Sunlight Adaptive Lens Technology. Dit is een zonbeschermingsfactor voor de ogen. Deze technologie past de helderheid automatisch aan naar het beste licht in elke situatie voor maximale helderheid. Je hebt hierdoor nooit meer last van felle schitteringen tijdens een zonsondergang, als je op het water bent of in de sneeuw staat. Met deze verrekijker observeer je de wereld op een ontspannen manier.

De verrekijker is voorzien van Fast Close Focus. Met een minimale, traploze rotatie stel je snel scherp: van close-up tot ver weg. Deze Steiner verrekijker levert een enorm helder beeld. Het ontwerp van de verrekijker is extreem robuust en kan tegen extreme weersomstandigheden. De verrekijker is waterproof. Je kunt erop vertrouwen dat de verrekijker tegen koude, natte maar ook extreem warme omstandigheden is bestand (-20 tot +70 graden Celsius). De verrekijker is bovendien voorzien van ergonomische eyecups, die ook geschikt zijn voor brildragers. De eyecups zijn gemaakt van huidvriendelijke siliconen, die het draagcomfort absoluut verhogen en bovendien beschermen tegen invallend licht en tocht. De Steiner BluHorizons wordt geleverd inclusief handige draagtas, waarin je de verrekijker veilig kan opbergen.