Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zaklampen & batterijen

Maglite Mini: de best verkochte kleine Maglite

De Maglite Mini is het meest verkochte kleine lampje van Maglite. Een kwaliteit zaklamp die niet onder doet voor de grotere formaten staaflampen.

De Maglite Mini is in de basis verkrijgbaar in 2 series: de Classic-versie (met Krypton) en een led-versie. De naam verraadt het verschil al: deze Maglite is voorzien van een duurzame led. Binnen de serie kan je kiezen uit twee varianten: werkt op 2x AA-batterijen of 2x AAA-batterijen. Verschil zit logischerwijs in de lengte van de lamp en de lichtopbrengst. Als je eenmaal weet welke lamp het moet worden heb je nog de keuze uit verschillende kleuren. 

Maglite Mini Pro

Deze Pro-uitvoering beschikt over 272 lumen, fors meer dan de gewone Maglite Mini LED. Het bereik van deze versie is 163 meter. De lichtbundel is focusseerbaar zodat je per situatie kunt bepalen hoeveel licht je nodig hebt. Deze Pro-variant is vooral geschikt voor mensen die een wat hogere lichtopbrengst nodig hebben vergeleken met de normale variant. Daar staat tegenover dat er geen instelbare lichtsterkten zijn.