Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Home Get smarter Informatie Keuzehulp snoeizagen: welke snoeizaag heb ik nodig?

Informatie

Keuzehulp snoeizagen: welke snoeizaag heb ik nodig?

Snoeien wordt gewoon een leuke klus met de juiste snoeizaag! Hiermee snoei je zo efficiënt mogelijk. Cruciaal is namelijk de vorm van je zaag. Wij helpen je bij het maken van de keuze voor een goede snoeizaag. Zo kun jij heerlijk in je tuin aan de slag.

Een zaag met gebogen zaagblad

Een zaag met een gebogen blad is ideaal als je onder je knie of boven je schouder werkt. Dit gebogen zaagblad zorgt ervoor dat de tak niet wegglijdt tijdens het zagen. Heel handig dus als je in een moeilijke positie een tak moet zagen. Deze zagen met gebogen zaagblad zijn ook perfect voor allround zaagwerk in de tuin.

Een zaag met recht zaagblad

Op plekken waar je wel makkelijk bij kunt, zaag je het best met een recht zaagblad. Kies dus zo’n zaag wanneer je zaagt op een hoogte tussen je schouder en knie. Zaag je altijd op ‘makkelijke’ posities? Ga dan zeker voor een zaag met recht zaagblad. Als je ook wel eens op lastigere plekken moet zagen, raden wij aan om een zaag met gebogen zaagblad te kiezen.

Een zaag met een smal zaagblad

Als je heel precies wilt kunnen zagen, ga je voor een smal zaagblad. Hiermee bereik je makkelijk de lastigste plekken in de boom. Zonder andere takken te beschadigen. De zagen uit de Tsurugi-serie van Silky zijn bijzonder geschikt om heel precies mee te zagen.


Lees meer