Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Keuzehulp snoeizagen: welke snoeizaag heb ik nodig?

Snoeien wordt gewoon een leuke klus met de juiste snoeizaag! Hiermee snoei je zo efficiënt mogelijk. Cruciaal is namelijk de vorm van je zaag. Wij helpen je bij het maken van de keuze voor een goede snoeizaag. Zo kun jij heerlijk in je tuin aan de slag.

Een zaag met gebogen zaagblad

Een zaag met een gebogen blad is ideaal als je onder je knie of boven je schouder werkt. Dit gebogen zaagblad zorgt ervoor dat de tak niet wegglijdt tijdens het zagen. Heel handig dus als je in een moeilijke positie een tak moet zagen. Deze zagen met gebogen zaagblad zijn ook perfect voor allround zaagwerk in de tuin.


Een zaag met recht zaagblad

Op plekken waar je wel makkelijk bij kunt, zaag je het best met een recht zaagblad. Kies dus zo’n zaag wanneer je zaagt op een hoogte tussen je schouder en knie. Zaag je altijd op ‘makkelijke’ posities? Ga dan zeker voor een zaag met recht zaagblad. Als je ook wel eens op lastigere plekken moet zagen, raden wij aan om een zaag met gebogen zaagblad te kiezen.


Een zaag met een smal zaagblad

Als je heel precies wilt kunnen zagen, ga je voor een smal zaagblad. Hiermee bereik je makkelijk de lastigste plekken in de boom. Zonder andere takken te beschadigen. De zagen uit de Tsurugi-serie van Silky zijn bijzonder geschikt om heel precies mee te zagen.


Gerelateerde topics
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 3,50.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland