Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Benriner mandoline Super, 951110, 9,5 cm

17 review(s)
Artikelnummer BEN951110

Reviews voor Benriner mandoline Super, 951110, 9,5 cm

17 review(s)
€ 87,95
€ 89,95
± 1 maand

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

17 review(s)
Sorteer op:
Moi Gap, GAP

vrijdag 24 november 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

J Brophy, Ashford

woensdag 23 augustus 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

gbh, beuzeville

maandag 6 februari 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Tom, ZOUFFTGEN

donderdag 17 november 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

M, Moustier-Ventadour

vrijdag 12 augustus 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Moi, etampes

dinsdag 7 juni 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Charles, Tassin-la-Demi-Lune

donderdag 26 mei 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Arjan Elshoff, Losser

dinsdag 11 mei 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Super fijne keukenhulp.


Jacques Dhondt, Tongeren

maandag 23 september 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Vooraf even goed de werking bestuderen vooraleer veilig aan de slag te gaan. Tot dusver geen klachten, beschik nog over alle vingertoppen.


Didier, Thairé

donderdag 15 februari 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Christophe, Collegien

dinsdag 13 februari 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Bruno van Loo, Halma

dinsdag 5 december 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Deze Benriner Mandoline is precies zoals gereedschap zou moeten zijn, simpel en efficient. Werkt perfect, de mesjes zijn eenvoudig te verwisselen en schoon in een handomdraai. Groot voordeel is dat deze Benriner Mandoline nauwelijks ruimte inneemt in je keukenkastjes, terwijl de snijbreedte 9,5 cm is. Super apparaat!


R., Almere

woensdag 8 februari 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik moet nog een beetje ervaring ermee krijgen denk ik. Een komkommer in reepjes ging niet makkelijk, een ui valt aan het eind uit elkaar. Je houdt altijd een stuk over. Ik ga zeker een snijhandschoen erbij bestellen. Het gebruik is best eng en het opzetstuk is niet heel handig. Als ik er meer ervaring mee krijg, gaat het vast steeds beter.


Franke, Eindhoven

woensdag 21 december 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Echt geweldig, licht, makkelijk in gebruik en echt vlijm vlijm vlijm scherp. Ben helemaal tevreden en het is echt een aanrader.


Anoniem, Raubling

vrijdag 16 december 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anoniem, Ossett

woensdag 9 november 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Patrick, Eindhoven

vrijdag 29 juli 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Laat je niet misleiden door het plastic. Dit is een degelijk stuk professioneel keukengerei. Ikzelf wilde geen grote metalen mandoline waar ik weer een aparte opbergkast voor nodig had maar een die ik 'gewoon' in de la kan leggen. Hij is degelijk, makkelijk om schoon te maken, en eenvoudig te hanteren. Dit is een nieuwer model; schroefjes voor het mes van metaal, het stelmechanisme is verbeterd, hij is wit voortaan enz. Er zit een vlijmscherp mesje in, dus pas op je vingers.


Artikelnummer BEN951110

Reviews voor Benriner mandoline Super, 951110, 9,5 cm

17 review(s)
€ 87,95
€ 89,95
± 1 maand

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad