Vandaag besteld, maandag in huis Gratis verzending vanaf €50 Extra lange bedenktermijn t/m 31 januari 2020
9,5
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Aftikkers

Outdoor & Gear

Paracord armband kopen of knopen? De mogelijkheden zijn eindeloos

Paracord kent een ontelbaar aantal praktische toepassingen. Minder praktisch is het om een losse bundel paracord met je mee te sjouwen voor het geval je het eens nodig hebt. Daarom is een van de meestvoorkomende toepassing het knopen van een armband, ook wel survival bracelet genoemd. Doordat zo’n paracord armband helemaal in elkaar geknoopt zit heb je zeer compact een flinke lengte paracord bij je. Daarnaast kan je een paracord armband verder uitbreiden door er bijvoorbeeld een firesteel in te verwerken. En het ziet er ook nog eens onwijs stoer uit!

Sluiting van een paracord armband

Onze paracordarmbanden hebben meestal een simpele sluiting met een knoopje door een lusje. Wil je liever een stoerdere sluiting? Dan kan je kiezen voor een Fish Bone-sluiting. Stoer, en je hebt altijd paracord én een Fish Bone bij je. Zonder knopen te leggen.

Paracord armbanden van Paracordgirl

De armbanden en lanyards van Paracordgirl Survival Gear worden met de hand gemaakt. Paracordgirl gebruikt unieke knopen die je bij geen ander merk vindt. De losse eindjes worden keurig netjes vastgesmolten om ongewenst ontrafelen te voorkomen. De producten van Paracordgirl worden uitsluitend gemaakt van Amerikaans 550-paracord.