Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Line-up medewerker Knivesandtools: Victor

Als category manager zoek ik altijd naar nieuwe en interessante producten om ons assortiment mee uit te breiden. En met het grote aanbod dat ik tegenkom valt dat niet mee, kan ik je vertellen. Dit heeft er wel voor gezorgd dat ik een brede smaak heb ontwikkeld en thuis allerlei verschillende keukenmessen heb.

Wüsthof Urban Farmer koksmes

Ondanks dat ik een santoku mooier vind qua vormgeving, geef ik toch de voorkeur aan het koksmes. De snijtechniek die bij een koksmes hoort past mij beter. Ik gebruik het koksmes van Wüsthof eigenlijk overal voor, bijvoorbeeld voor het fijnsnijden van een knoflookteentje. Of wanneer ik een berg uien heb gesnipperd, maar dit eigenlijk toch nog iets kleiner wil hebben. Dan kan je met een koksmes makkelijk al wiegend door de berg heen.

Ontdek alle koksmessen

Wüsthof Urban Farmer tourneermes

Ik vind het fijn om niet steeds van mes te hoeven wisselen tijdens het snijden. Het Wüsthof Urban Farmer harvesting knife is de perfecte combinatie tussen een schilmes en een tourneermes. Dit mes is heel veelzijdig inzetbaar. Handig voor bijvoorbeeld het ontkronen van de aardbeien voor in de yoghurt, maar ook voor het schillen van zoete aardappelen of snijden van een avocado is dit mesje ideaal.

Ontdek alle tourneermessen

Eden Classic Damast nakiri

De laatste twee jaar kwam ik in het assortiment van de merken die wij voeren steeds vaker een nakiri tegen. Dit mes komt uit de Aziatische keuken en is ontworpen voor het snijden van groenten. Als ik mij een beetje wil uitsloven en ook aandacht schenk aan de opmaak van het gerecht pak ik altijd even mijn Eden Classic Damast nakiri.

Ontdek alle nakiri-messen

Zwilling Miyabi 5000 MCD 67 koksmes

Het Zwilling Miyabi 5000 MCD 67 koksmes is echt één van de mooiste keukenmessen die ik ben tegengekomen. Dit mes staat dan ook bovenaan mijn ‘must-have-list’. Ik moet sowieso ooit nog een mooi damast keukenmes aan mijn collectie toevoegen. De tekening op het lemmet van dit mes ziet er prachtig uit en ga ik steeds meer waarderen nu ik ook weet hoe het damast gesmeed wordt. Hiermee maak ik de verwachting bij vrienden ook waar die denken dat ik alleen maar ‘speciale’ messen in huis heb!

Ontdek alle Zwilling Miyabi 5000MCD 67-messen

Expert Knivesandtools: Victor

Ik vind het leuk om nieuwe dingen te proberen en pak daarom geregeld een kookboek erbij ter inspiratie. Ook wil ik iedereen aanraden eens naar een toko te gaan en je te laten verrassen door alle ‘vreemde’ en verse ingrediënten. Ohja, je kan mij herkennen aan mijn handen op onze productfoto’s. Ik kan namelijk met trots zeggen dat ik 1 van de handmodellen van Knivesandtools ben!