Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Wüsthof Gourmet tomatenmes 12 cm, 1025048012

11 review(s)
Artikelnummer WU1025048012

Reviews voor Wüsthof Gourmet tomatenmes 12 cm, 1025048012

11 review(s)
€ 39,00
± 1 maand

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

11 review(s)
Sorteer op:
D. Shore., Bournemouth Dorset UK

woensdag 26 januari 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jennifer Jordan, Cerne Abbas, Dorchester

dinsdag 15 december 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anne Ocket, Zeebrugge

dinsdag 16 juni 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Het mes doet wat het belooft. Zonder enig probleem tomaten snijden. Elke soort, zij het nu kerstomaten of alle andere soorten. Zeker een aanwinst in mijn keuken!


Paul Rosier, Brecht

vrijdag 11 januari 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Beste tomatenmes ooit.


Danny, Brakel

donderdag 18 mei 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Goed mes en snel geleverd .


Jingle, Derby

dinsdag 22 maart 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Valmont, Nijmegen

donderdag 2 oktober 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Alleen gebruiken voor tomaten. Is te goed en te duur voor ander materiaal waarbij het sneller bot wordt. Doet z'n werk gewoon uitstekend. Is wel een luxe artikel! Je komt al ver met universeeel mes. Ik heb de 'Eden Classic Damast Universeel mes 13 cm'. Neem eerst deze en bekijk daarna of je echt een specialistische tomaten-mes nodig hebt.


Ko Gerrits, Amstelveen

dinsdag 25 februari 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Wij nemen altijd hetzelfde mesje mee op vakantie om vooral bij het hotelontbijt diverse bolletjes mee door te snijden. Geen enkele winkel was dit mesje te verkrijgen.Knivesandtools kon het wel leveren. Prima kwaliteit en handig in gebruik.


Geert Mouthaan, NAARDEN

vrijdag 23 november 2012

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een geweldig mes dat wij gebruiken bij het ontbijt, zowel als bij het avondeten. Je kunt je afvragen waarom dit een "tomatenmes" heet. neemt niet weg dat je er ook goed tomaten mee kunt snijden. Jammer dat in deze serie geen "tomatenvork" leverbaar is. Bij deze een oproep aan de fabrikant: Regel een bijpassende vork en je hebt geweldig bestek!


sportvrouw, Gaanderen

donderdag 22 oktober 2009

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Deze tomatenmessen beantwoorden volledig aan de verwachtingen. We gebruiken ze continue en zijn zeer tevreden. Niet alleen voor het snijden van tomaten, maar voor alles waar een scherp mes handig bij is (brood, vlees, groente).


Monique, Wijk bij Duurstede

woensdag 9 september 2009

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Heerlijk mes, niet alleen voor de tomaten, maar ook voor allerlei ander snijwerk tijdens het koken.


Artikelnummer WU1025048012

Reviews voor Wüsthof Gourmet tomatenmes 12 cm, 1025048012

11 review(s)
€ 39,00
± 1 maand

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad