Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Reviews voor Global G257 3-delige messenset

10 Reviews
Artikelnummer GL-G257

Reviews voor Global G257 3-delige messenset

Global

10 Reviews
€ 235,00
€ 259,00

-9%

Je bespaart 24,00

Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

10 Reviews
Sorteer op:
Marceline Kwee, Naarden

dinsdag 22 oktober 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Binnen 24 uur geleverd, goed verpakt, fantastisch product, een feestje


Marije Bekker, Amsterdam

dinsdag 12 maart 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Erg scherp en fijn!


Diewertje, Harskamp

donderdag 28 april 2011

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen


Hofland, Stavoren

donderdag 27 januari 2011

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen


Gunther, Delft

donderdag 17 juni 2010

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooie messenset als basis. Degelijke kwaliteit die je van Global mag verwachten. Vooral het groentemes blijkt erg handig in de keuken. Je kan hier de gesneden dingen makkelijk mee de pan in "scheppen". Hier etsen is ook erg mooi geworden en lijkt wel door Global zelf erop gezet.


Svelden, Amsterdam

woensdag 16 juni 2010

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Wat een feest deze prachtige messen. Goed materiaal blijft toch altijd weer het halve werk. Geen gehak meer met messen die toch niet precies doen wat ik wil. Vlijmscherp en prachtig vorm gegeven is deze set. Ik ben er erg blij mee...


Harry, Deventer

donderdag 20 mei 2010

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ben zeer tevreden over de messenset, maar zeker over de flexibele service die jullie verlenen. Kon heel makkelijk mijn bestelling wijzigen die ik al verzonden en betaald had. Prima!!


Jan Peters, Anna Paulowna

donderdag 15 oktober 2009

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prachtige professionele messenset, Uitstekende Afhandeling van de bestelling en bezorging, ik zal zeker knivesandtools aanbevelen bij vrienden en relatie's.


Martin, Amsterdam

dinsdag 15 september 2009

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Snelle service binnen 24 uur inclusief tekst in de messen laten zetten.


wijdenes, bachem

maandag 6 april 2009

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

het ziet er mooi uit we zijn erg tevreden.


Artikelnummer GL-G257

Reviews voor Global G257 3-delige messenset

Global

10 Reviews
€ 235,00
€ 259,00

-9%

Je bespaart 24,00

Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 2,95.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland