Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Eden Classic Damast koksmes 20 cm

467 review(s)
Artikelnummer EQ2030-020

Reviews voor Eden Classic Damast koksmes 20 cm

467 review(s)
€ 74,95
Op voorraad

Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

467 review(s)
Sorteer op:
Teun, Leusden

zondag 14 juli 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Heb interesse gekregen in koken en had daarbij goede messen nodig. Een vriend adviseerde mij en dit is het mooie resultaat. zeer blij mee


Edwin Gomersbach , Hilversum

donderdag 27 juni 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

De messen zijn echt van kwaliteit en het afdrukken van een tekst op de messen werkte heel soepel en is ook mooi gedaan. Graveren optie hoeft 1 keer aangevinkt te worden ipv per mes. Wat voor mij eigenlijk nog belangrijker is, is de klantenservice van knives and tools. Er was een kleine uitdaging met mijn levering en ik heb de klantenservice hiervoor moeten bellen. Ze hebben mij perfect geholpen en zich aan alle afspraken gehouden. Al met al, net zoals de messen, een scherpe service!


Harty, Tamm

donderdag 20 juni 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jude, La Creuse

zaterdag 4 mei 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Danilo, Valverde

donderdag 25 januari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Miel , Gent

woensdag 10 januari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Toppertje


Cc, La garde adhemar

woensdag 10 januari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Fábio Santos, Santarém

vrijdag 22 december 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Daniel, Hoboken

zaterdag 16 december 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Hallo, Ik ging ervan uit dat het lemmet van het mes uit Damascus staal was gemaakt. Zoals op de site en verpakking vermeld wordt. NIET, dus. Dat vind ik wel jammer, en zeker voor die prijs, die niet goedkoop is! Verder is het wel een vlijmscherp mes, ik heb het nog maar enkele dagen gebruikt en kan er dus verder niet veel over zeggen. Ik wil er binnen een jaar gerust nog eens een review over schrijven! Vriendelijke groeten, Daniel


Tim, Antwerpen

maandag 20 november 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prijs kwaliteit een erg goed mes en ideaal voor de betere hobbyist. het mes is nog steeds goed te slijpen, breekt niet eenvoudig door de omwikkelingen met damast staal, is mooi dun uitgeslepen en blijft lang scherp. enkel de slijhoek verraste me wat, ook ben ik minder fan van het design van het handvat.


Jacq, 's-Hertogenbosch

dinsdag 14 november 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooi en scherp mes voor een vriendelijk prijsje. Levering en communicatie snel en duidelijk.


Erik, Wieringerwaard

donderdag 17 augustus 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik kan niet anders dan bijzonder tevreden zijn over dit mes. Al lange tijd snijd ik in de keuken met verschillende messen en het mes in mijn blok was een santoku. Maar ik miste het "walsen"dat zo goed kan met een koksmes. Het fijn snijden van kruiden en het vlot snijden van een bosuitje. Ik heb er even over nagedacht, of ik dit geld wilde besteden aan een nieuw koksmes, terwijl ik er toch een paar (goedkopere) heb liggen. En dat wilde ik. Die beslissing bevalt me uitstekend! Het mes is zwaarder, dat geeft mij het gevoel van kwalitiet. Het mes is messcherp! De damast ziet er mooi uit en is een leuk extraatje, Ik kijk elke dag uit naar het moment om dit mes te gebruikten en na gebruik was ik hem direct en met de hand af. Snijden is een feestje, kom maar op met die mise en place! Ik sta altijd graag in de keuken, maar met goed gereedschap is het werk echt zoveel leuker!


Sebastien, CAMBES-EN-PLAINE

maandag 26 juni 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

UDO, Iserlohn

dinsdag 13 juni 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Fkop, Groningen

donderdag 25 mei 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Heel fijn mes. Gaat lang mee en is goed in balans. Elke keer bij gebruik even aanzetten en dan gaat hij jaren mee. Ik geef dit mes tegenwoordig ook al mijn vrienden en familie cadeau. Enige minpuntje is dat het patroon op de greep snel vervaagd, maar dat doet niet af van de snijervaring


Juanma vidal, Cartagena

woensdag 10 mei 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Astrid, Dokkum

maandag 8 mei 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

geweldig mes!


Lisa , Maastricht

vrijdag 31 maart 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooi mes, werkt fijn. Verpakking van het mes is wel beschadigd door het verzenden


Felix, Groningen

dinsdag 21 februari 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een zeer geschikt mes voor de prijs. Blijft lang scherp en is goed in balans. Ik gebruik hem dagelijks en ben er na 2 jaar nog steeds blij mee


Francesco, CATANZARO

woensdag 25 januari 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Artikelnummer EQ2030-020

Reviews voor Eden Classic Damast koksmes 20 cm

467 review(s)
€ 74,95
Op voorraad

Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad