Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Reviews voor Eden Classic Damast koksmes 20 cm

424 Reviews
Artikelnummer EQ2030-020

Reviews voor Eden Classic Damast koksmes 20 cm

Eden

424 Reviews
€ 64,95
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

424 Reviews
Sorteer op:
Frans, Heinkenszand

maandag 14 juni 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Top mes voor dat geld


JP GHOSEZ, Saint jean de la motte

maandag 31 mei 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Chris W, Sint-Kruis (Brugge)

dinsdag 25 mei 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Uitstekend mes. Mocht een beetje zwaarder zijn en de hiel zou beter een halve cm verder doorlopen. Maar... zeker waar voor je geld


Jacqueline Smit, Nijmegen

dinsdag 4 mei 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Het is een mooi en scherp mes van goede kwaliteit. Snijden is een makkie geworden


Rudolf Hartmann, Massing

dinsdag 12 januari 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Roxane, VIGNEUX SUR SEINE

dinsdag 12 januari 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Emiel Kuiper, Zwolle

dinsdag 12 januari 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik heb dit mes sinds een maand. Het mes ligt goed in de hand en snijdt overal makkelijk doorheen. Ik ben er super blij mee. Het is een echte aanrader!


Rob Neij, Voerendaal

dinsdag 12 januari 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

geachte heer/mevrouw, Ik ben er meer dan tevreden mee,op de site vond ik het mes er al degelijk uitzien. en eenmaal binnen gekregen,met een zeer snelle levertijd,ben ik het mes direct gaan gebruiken,het voldeed precies aan de beschrijving op de site,en in gebruik was het heerlijk om mee te werken,echt een pracht van een mes en van zeer goede kwaliteit. Ik ben zeker van plan om verschillende messen aan te schaffen bij jullie bedrijf. en ik het kan dit mes uit deze collectie aan iedereen aanbevelen,en ik ben er zeker van dat alle messen uit deze collectie ook van hoge kwaliteit zijn. Nogmaals voor iedereen die op zoek is naar hoge kwaliteit koks of keuken messen zal hier prima slagen. Met vriendelijke groet, Een zeer tevreden klant, Rob Neij.


Alberic, Rotterdam

dinsdag 12 januari 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Erg goed scherp mes, heb helaas mijn eerste snee in mijn vingers al te pakken toen ik per ongeluk zachtjes tegen mijn middelvinger aantikte. Snijd dus heel goed, kwam er wel achter dat ik geen aanzetstaal mag gebruiken bij deze, omdat dit mes harder is dan het aanzetstaal. Ligt lekker in de hand, aanrader!


, Bremen

maandag 11 januari 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Lesley Watters, London

dinsdag 5 januari 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Angèle Busuttil, Talence

dinsdag 5 januari 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Donal Boggan, Killinick

maandag 4 januari 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

, Vianen

woensdag 30 december 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Cadeau gegeven! Erg scherp en ligt lekker in de hand als respons! 👍🏻


Marcus Stackebrandt, Weißwasser

dinsdag 22 december 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Angelique, Arnhem

dinsdag 15 december 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Het mes is vlijmscherp! Het was een sintcadeau voor mijn man. Hij is er blij mee


Roy Prins, Waalre

dinsdag 15 december 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

De combinatie van een Japans koksmes (het lemmet dan) en een westers mes (handvat vorm) blijkt uitstekend te werken. Het mes werd vlijmscherp (maar dan ook echt eng scherp) geleverd. Wat een genot om te gebruiken!


Eric V., Machelen (België)

woensdag 15 juli 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prima meid voor alle werk...vlees, vis, groenten,... het maakt niet uit...alles moet er aan geloven


Riccardo Raschke, Seelow

dinsdag 14 juli 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Roland Blecha, Bad König

dinsdag 14 juli 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Artikelnummer EQ2030-020

Reviews voor Eden Classic Damast koksmes 20 cm

Eden

424 Reviews
€ 64,95
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 2,95.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland