Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Innovatie, kwaliteit, passie: nieuwe verrekijkers van Steiner

Steiner wil passie overbrengen. Mensen inspireren om maximaal van hun ervaringen te genieten. Een doel wat Steiner al sinds de oprichting in 1947 nastreeft en wat vandaag de dag nog altijd hun belangrijkste richtlijn is. Voor Steiner zijn innovatie, hoge kwaliteit en vakmanschap drie hele belangrijke punten, wat je terug ziet in de verrekijkers.

We hebben twee nieuwe lijnen toegevoegd aan ons Steiner-assortiment: de 'SkyHawk 3.0' en de 'Ranger Xtreme'-serie. De 'SkyHawk 3.0' is speciaal ontworpen voor vogelaars, de 'Ranger Xtreme' voldoet aan alle eisen die jagers aan hun verrekijkers stellen. We leggen beide series wat verder uit: 

Steiner Ranger Xtreme:

De verrekijkers uit deze serie zijn bestand tegen zwaar gebruik. De behuizing is gemaakt van sterk kunststof en bekleed met comfortabel aanvoelende rubberen bekleding. Ook bij extreme temperaturen ligt dit materiaal lekker in de hand. Daarnaast beschermt deze bekleding tegen schokken en vocht. 

Het beeld van de Ranger Xtreme kijkers blijft ook onder lastigere lichtomstandigheden goed. Dankzij de grote scherpstelknop kun je het beeld, ook met je handschoenen aan, eenvoudig en snel stellen.  

De Ranger Xtreme is leverbaar in de volgende uitvoeringen: 8x32, 8x42, 10x42 en 8x56. 

Steiner SkyHawk 3.0:

Een perfecte kijker voor vogelliefhebbers en fanatieke vogelaars. De kijkers komen uit de Birdwatchingserie en zijn ontworpen in overleg met vogelaars uit de hele wereld. De kijkers hebben een extreem sterke en duurzame body, gemaakt van Makrolon. Hierdoor blijft het gewicht laag, ideaal tijdens lange observaties. 

Indien nodig is het mogelijk de stikstof in de SkyHawk 3.0 bij te vullen. Ook hieruit blijkt: er is gericht op langdurig en intensief gebruik van de verrekijkers. 

De SkyHawk 3.0 is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: 10x26, 8x32, 10x32, 8x42 en 10x42.

De nieuwe Steiner-series: voor iedereen die maximale eisen aan zijn verrekijker stelt.

Bekijk alle Steiner-verrekijkers hier.