Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Informatie

Keuzehulp zakmessen op prijs

Met zo ontzettend veel zakmessen is het soms lastig om een keuze te maken. Daarom hebben we voor jou zakmessen in bepaalde prijsklassen verzameld. Hier vind je zakmessen voor iedere portemonnee!

Opinel No. 08

Zakmessen tot € 50,-

Hier vind je alle instapmodellen en budgetopties. Voor beginnende liefhebbers, of wanneer je gewoon een eenvoudiger mes zoekt waarop je wellicht iets minder zuinig bent. Let wel: dit zijn absoluut geen slechte messen! Je vindt hier iconische messen van gerenommeerde merken als Opinel, Real Steel en Victorinox bijvoorbeeld. Niks mis mee!

Real Steel G-Slip

Zakmessen € 50,- tot € 100,-

Veel mensen vinden in deze categorie hun eerste ‘echte’ zakmes. Een klasse messen die echt verzamelbaar worden en unieke features bieden. Zo zijn er de samenwerkingen met bekende ontwerpers, bijvoorbeeld bij CRKT en Böker. Ook kom je hier voorzichtig de eerste premium staalsoorten en damaststaal tegen, voor erg goede prijzen.

Viper Key

Zakmessen € 100,- tot € 200,-

Nu begint het voor de echte liefhebbers interessant te worden. In deze klasse vind je premium opties, maar ook nog altijd relatief betaalbare messen. Dit is een van de breedste categorieën als het gaat om de variëteiten aan messen die je tegenkomt. Ook vind je hier al veel premium materialen en uitstekende afwerking. Wellicht ook messen waarbij je een keer moet slikken voor je hem stevig gebruikt, het zijn immers geen goedkope messen meer. Wel hele mooie.

Fällkniven TK3

Zakmessen € 200,- tot € 500,-

We komen nu in een categorie met meer dan uitstekende messen. Voor zeer veeleisende gebruikers, maar ook voor verzamelaars. Vitrinestukken maar ook juist werkpaarden.

Forge de Laguiole Damascus

Zakmessen vanaf € 500,-

Vanaf € 500,- is het echt kwijlen geblazen. Hier vind je de top van de zakmesmarkt. Veel beter dan dit wordt het niet. De prijzen worden verklaard door een of meerdere factoren: bijzondere materialen, uitmuntende afwerking en exclusiviteit.

Alle zakmessen

Liever even rondkijken tussen al onze zakmessen? Dat kan natuurlijk ook. Hier vind je al onze zakmessen. Van groot tot klein. Tip: gebruik het filter voor een passende selectie.

 

Terug naar de keuzehulp zakmessen


Lees meer