Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
9,6
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Home Get smarter Informatie Keuzehulp hoofdlampen: kies de beste hoofdlamp voor jouw toepassing

Informatie

Keuzehulp hoofdlampen: kies de beste hoofdlamp voor jouw toepassing

Ledhoofdlampen zijn er in vele soorten en maten. Of je nu de bergen of grotten in trekt, of graag ’s avonds een rondje gaat hardlopen: een hoofdlamp maakt het allemaal een stuk makkelijker en veiliger. Maar hoe kies je tussen die honderden hoofdlampen nou de beste hoofdlamp voor jou? Wij hebben enkele vaker voorkomende toepassingen op een rij gezet. Per toepassing leggen we uit waar je op moet letten. Zo ga jij voorbereid op pad met een goede hoofdlamp.

Professionele toepassingen

Als professional moet je kunnen vertrouwen op een degelijke lamp die tegen een stootje kan. Je moet hem langdurig kunnen gebruiken, zowel qua batterij als qua comfort. Misschien wel een ATEX-gecertificeerde lamp voor de industrie?

Bekijk selectie

In en om het huis

Rond het huis zijn er heel veel verschillende toepassingen voor hoofdlampen. Van klussen en onderhoud van de auto onder de motorkap tot het ’s avonds uitlaten van de hond. Maar ook als noodoplossing tijdens een stroomstoring is een hoofdlamp ideaal.

Bekijk selectie

Sporten

Dat het donker is mag geen excuus meer zijn om niet te gaan hardlopen, mountainbiken of trailrunnen. Lampen om zelf iets te zien, maar ook zeker om gezien te worden. Veiligheid gaat immers voor alles. Een hoofdlamp is dan een uitkomst.

Bekijk selectie

Kamperen en reizen

Misschien wel de meest bekende toepassing van een goede hoofdlamp: op de camping. In het schemerdonker een tent opzetten gaat een stuk makkelijker met een hoofdlamp. Maar ook ’s avonds in bed (of op je slaapmatje) even een boekje lezen zonder je partner wakker te houden kan met een hoofdlamp.

Bekijk selectie


Lees meer