Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Gearmix: tuinieren met Barebones

Barebones staat voor tuinieren in stijl. Het merk combineert klassieke ontwerpen, moderne productiemethodes en robuuste materialen. Geen onnodige poespas, alleen the bare bones. Hierdoor gaan de producten lang mee en doen ze wat ze moeten doen. Vandaag, morgen, de jaren erna. Je tuingereedschap heeft er nog nooit zo vet uitgezien.

Items in deze Gearmix

1. Barebones Hori Hori Classic tuinmes

Met de Hori Hori Classic heb je een enorm veelzijdige tuintool in huis. Je gebruikt hem om te wieden op kwetsbare plekken in de tuin, wortels door te snijden, dunne takken door te zagen of bollen op de perfecte diepte te planten. Dit Barebones tuinmes is een stoere uitvoering met een handvat van walnoothout.

2. Barebones Prunes & Sheath snoeischaar

De Artisan Pruning Shears is een eenvoudige snoeischaar voor het snoeien van bloemen en dunne takjes. Het spitse, lange blad laten je heel precies knippen. En de smalle handvatten maken het sturen heel makkelijk. De schaar geeft weinig weerstand, waardoor het knippen heel makkelijk gaat.

3. Barebones Timber Saw handzaag

De Timber Saw handzaag is geïnspireerd op de beroemde Japanse handzagen. Deze zaag is ideaal voor alledaags snoeiwerk in de tuin, van het klein zagen van takken tot het bijsnoeien van bomen. De traditionele Japanse zagen zijn trekzagen, maar deze zaag zaagt door het hout bij de duwbeweging. De zaag wordt geleverd inclusief stevig polyester foedraal met stoer leren accent!