Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Outdoor Gearmix: Back to Basics met Hultafors

Trek de natuur in. Laat alles even voor wat het is. Ga back to basics. Hak je hout, bouw je kampvuur en laat je gedachten afdwalen. Dan kom je erachter dat je eigenlijk maar weinig nodig hebt. Laat de moderne technologie lekker even weg en maak weer gebruik van eeuwenoude technieken. It never gets old!

Hultafors heeft hiervoor alles dat je nodig hebt. Een geweldige handbijl die je nooit in de steek laat. Een leren Trekker’s Little Helper voor allerlei taken in en om het kamp. En een handige slijpsteen voor onderweg.

1. Hultafors trekkingbijl Hultån

De Hultafors Hultån is de perfecte metgezel als je back to basics gaat. Lichtgewicht en compact, dus makkelijk mee te nemen. De kop is gemaakt van Zweeds bijlstaal, dat goed scherp blijft zonder af te breken en makkelijk bijgeslepen kan worden. Je krijgt er ook een mooie lederen foedraal bij. En, omdat het een van de Hultafors Premium bijlen is, heb je levenslange garantie.

2. Hultafors Trekker’s Little Helper

Het lijkt een eenvoudig stukje leer. En eigenlijk is het dat ook. Maar deze Trekker's Little Helper is onmisbaar! Hij beschermt je been tijdens het werken met je bijltje. Dient als achtergrond voor houtbewerking. Of als perfecte ondergrond voor het starten van je kampvuur. En je kunt hem ook nog gebruiken om op te gaan zitten. Een must-have voor iedere bushcrafter.

3. Hultafors Grinding Stone

Als je je bijl veel gebruikt op een lange trip, moet je hem natuurlijk wel scherp kunnen houden. Dan komt deze Grinding Stone goed van pas. Hij is licht van gewicht en wordt geleverd inclusief lederen foedraal. Makkelijk mee te nemen dus. De steen heeft een stevige grip, zodat je niet in je vingers snijdt. En de twee verschillende korrelgroottes zijn perfect om eerst de goede vorm te krijgen, en vervolgens je bijl vlijmscherp te slijpen.