Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €75
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Keuzehulp CRKT messen op bekendste CRKT ontwerpers

CRKT werkt samen met de meest innovatieve messenmakers en ontwerpers van het moment. We hebben de meest bekende voor je op een rijtje gezet. Shop hier een CRKT-mes op basis van de top 5 meest bekende CRKT-ontwerpers

CRKT messen ontworpen door Kit Carson

Kit Carson is een Amerikaanse oorlogsveteraan en een van de grootste namen in de messenindustrie. Ontwerper van de superbekende CRKT M16-serie en mentor van Ken Onion, die ook in deze lijst staat. Het M16-design heeft meerdere prijzen in de wacht geslepen en is daarmee een echte klassieker. In 2012 is Kit Carson vereeuwigd in de Cutlery Hall of Fame.


CRKT messen ontworpen door Ken Onion

Ken Onion wordt beschouwd als een van de meest innovatieve en succesvolle messenontwerpers allertijden. Hij is de jongste messenmaker ooit in de Blade Magazine Hall of Fame. Dit is in de messenindustrie de hoogst haalbare onderscheiding. Ken Onion is de uitvinder van het assisted-openingsmechanisme en het prijswinnende Field Strip Technology-mechanisme. Veel CRKT-messen zijn met één van deze mechanismes uitgerust.


CRKT messen ontworpen door Jesper Voxnaes

Jesper Voxnaes is een Deense messenmaker. Ontwerper van de bekende CRKT Pilar-serie. Zijn designs zijn niet weg te denken uit de messenwereld. Jesper Voxnaes werkt niet alleen samen met CRKT, maar ook met andere giganten, zoals Böker en veel Italiaanse messenmerken. Zijn designs zijn artistiek en super functioneel.


CRKT messen ontworpen door Lucas Burnley

Lucas Burnley is een Amerikaanse messenmaker. Hij ontwerpt functionele EDC-messen voor de praktijk. Zoals de super populaire CRKT Squid-serie. Zijn designs zijn weloverwogen en gemaakt met passie. Voor één jaar lang, 365 dagen achter elkaar, heeft Lucas Burnley iedere dag een zakmes ontworpen. Dat is pas toewijding!


CRKT messen ontworpen door Richard Rogers

Richard Rogers is een Amerikaanse messenmaker en veeboer uit New Mexico. Hij leeft bij het motto: “Good enough, is not acceptable”. Zijn ontwerpen kenmerken zich aan de strakke lijnen en slanke designs. Nette messen die niet misstaan bij een chic pak. Richard Rogers is de ontwerper van de geliefde CRKT CEO. Dit mes won de Blade Show Best Buy of the Year Award.


Alle CRKT messen

Liever even rondkijken tussen al onze CRKT-messen? Dat kan natuurlijk ook. Hier vind je al onze CRKT-messen. Van groot tot klein. Tip: gebruik het filter voor een passende selectie.

 

Terug naar de keuzehulp CRKT-messen