Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

AA batterijen

Bij Knivesandtools koop je diverse soorten en Merken AA batterijen. In ons assortiment vind je zowel oplaadbare batterijen, als batterijen voor eenmalig gebruik. AA batterijen zijn in drie verschillende celtypes verkrijgbaar. Dit zijn alkaline, lithium en NiMH.

Alkaline AA-batterijen : deze batterijen zijn niet oplaadbaar. Hierdoor zijn deze batterijen vaak scherp geprijsd. Echter is de kans op lekkage groter dan bij oplaadbare batterijen. Als je alkaline batterijen langdurig in een apparaat laat zitten, is er kans op batterijlekkage. De alkaline batterijen moeten daarom op tijd vervangen worden.

NiMH accu’s : als een batterij oplaadbaar is, is het officieel gezien een accu. Dit is het geval bij de NiMH accu’s. Deze zijn iets duurder in aanschaf maar kunnen langer gebruikt worden aangezien je ze kunt opladen. Van lekkage is bij de NiMH accu’s geen sprake.

Lithium batterijen : lithium batterijen hebben een hogere capaciteit dan de alkaline batterijen. De lithium batterij kan de spanning wel tot 12 jaar vasthouden en ook bij lagere temperaturen blijven ze goed presteren. Deze batterijen lekken veel minder snel dan alkaline batterijen. Hierdoor is deze batterijsoort een goede keuze voor apparaten die weinig gebruikt worden. Let wel op dat jouw apparaat de lithium batterij aan kan voor gebruik.

5 Producten