Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nieuw: Wicked Edge GO Precision Sharp WE60 2022

De Wicked Edge GO WE60 2022 is het nieuwe model van het compacte en voordelige slijpsysteem van Wicked Edge. Compact genoeg om gemakkelijk met je mee te nemen en met de precisie die je van een Wicked Edge-slijpsysteem gewend bent. Maar wat is er precies nieuw?

Wicked Edge Go 2022 nieuwe features:

De klem

Dit slijpsysteem heeft enkele nieuwe kenmerken. Om te beginnen bij de klem. Deze is opnieuw ontworpen om meer verschillende stijlen lemmeten vast te klemmen. De klem heeft drie ‘vingers’ ten opzichte van de massieve klem die de oude Wicked Edge GO heeft. Hierdoor is de klem flexibeler waardoor hij verschillende lemmeten beter vastklemt.

Nieuwe Angle Slides

De zogenaamde Angle Slides zijn ook compleet vernieuwd. Hij glijdt nog steeds net zo soepel door de basis heen. Het bekijken van de slijphoek is echter een stuk makkelijker geworden dankzij de pijl in de Angle Slides die naar de gradenmeter wijst. Daarnaast is het mechanisme waarmee de geleidestaafjes aan de Angle Glides vastzitten compleet veranderd. Plaats de geleidestaafjes op de Angle Glides en draai de schroef aan. Deze klemt de geleidestaaf vast. Dit maakt het niet alleen gemakkelijk om de staafjes te vervangen of te verwijderen voor vervoer, maar het maakt het ook mogelijk om de weerstand te bepalen. Zo stel je de weerstand naar eigen voorkeur in voor een zo fijn mogelijke slijpervaring.

De basis

De aluminium basis is verkleint en verlicht. Dit maakt het nog gemakkelijker om het slijpsysteem thuis op te bergen of juist mee te nemen.

Wicked Edge Go WE60 slijpstenen

Bij de Wicked Edge GO krijg je twee dubbelzijdige diamantslijpstenen in de korrels 200 en 600. De 200-kant is goed voor het voorslijpen van botte messen. Met deze diamantslijpsteen herstel je razendsnel de snede van je mes. De 600-kant verfijnt de snijkant tot hij heel erg scherp is.

Het grote voordeel van de Wicked Edge GO is dat hij met alleen deze twee slijpstenen geleverd wordt, maar dat je wel gewoon kunt uitbreiden met andere slijpstenen uit het Wicked Edge-assortiment. Zo kun je op termijn dus ook met een Wicked Edge GO tot een spiegelende snede komen.