Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Reviews voor Zwilling 30340-101 Twin Cuisine schil- en garneermes

8 review(s)
Artikelnummer ZW30340-101

Reviews voor Zwilling 30340-101 Twin Cuisine schil- en garneermes

€ 64,00
€ 79,00

-19%

Je bespaart 15,00

Niet leverbaar

Dit product is momenteel niet leverbaar.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

8 review(s)
Sorteer op:
Nicole Horwitz, London

dinsdag 25 mei 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Adelheid Kitzrow, Berlin

maandag 9 december 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anoniem, Utrecht

woensdag 27 december 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

We hadden al n Zwilling koksmes waar we al meer dan 10 jaar plezier van hebben. Dit mesje is perfect voor t kleine werk en ligt net zo lekker in de hand. Oerdegelijk en mooi. Niet goedkoop, wel waar voor je geld.


B.Assink, Hoevelaken

donderdag 1 december 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Enige tijd geleden de hele messenset gekocht. Tegen het advies in het mes in de vaatwasser gedaan waardoor het handvat kapot was. Voor mijn verjaardag dit garneer/ schilmes vervangen. Wauw!! Snijd door tomatenvel alsof het zich erin vastbijt! Levering en service van knifes and tools is meer dan keurig.


Etienne, Enschede

dinsdag 27 september 2011

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Heerlijk mes (dun lemmet en scherp geslepen) voor het kleinere snijwerk. Dit is het vierde mes uit deze serie dat we hebben aangeschaft en ligt net zoals de anderen heerlijk in de hand (en heeft een goede gewichtsverdeling).


pietje, Woubrugge

zaterdag 4 september 2010

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Wel een erg forse prijs voor een mes, maar nog steeds goedkoper als een hoop andere vergelijkbare merkmessen. Ik hoopte dat het mes meer paste in de stijl van m'n andere messen in het messenblok, maar dat valt enigszins tegen (de kwaliteit is eigenlijk te goed :-)).


Dennis, dedemsvaart

zaterdag 7 november 2009

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

ik gebruik hem in de professionele keuken en ik gebruik hem elke dag en het bevalt echt super.


Henk, Wapse

zondag 6 juli 2008

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Geweldig in gebruik. Zeer goede kwaliteit.


Artikelnummer ZW30340-101

Reviews voor Zwilling 30340-101 Twin Cuisine schil- en garneermes

€ 64,00
€ 79,00

-19%

Je bespaart 15,00

Niet leverbaar

Dit product is momenteel niet leverbaar.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 3,50.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland