Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Minosharp 550BR plus 3 waterslijper

101 review(s)
Artikelnummer GL-0550BR

Reviews voor Minosharp 550BR plus 3 waterslijper

101 review(s)
€ 59,00
Adviesprijs€ 77,50
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Kleur: Rood, zwart
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

101 review(s)
Sorteer op:
Werre, Becht

woensdag 8 mei 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Reeds andere geprobeerd maar deze is tot hiertoe de beste wat wel opvalt is dat de reserve steentjes wel erg duur zijn in aankoop


Renaud , Loupoigne

zondag 3 maart 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Eric, Sète

donderdag 29 februari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Baranne Georges, CABESTANY

woensdag 21 februari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Gabriel FANOVARD, Antibes

zaterdag 10 februari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Chesney , St Sigismond

woensdag 3 januari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

BENY Philippe, VERNEUIL EN HALATTE

dinsdag 26 december 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Niko D., Brunoy

zondag 5 november 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Wilhelmus, Den Haag

zondag 5 november 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ondanks het stipt volgen van de gebruiksaanwijzingen op youtube geen enkel resultaat met mijn messen. Krijg met mijn aanzetstaal een beter resultaat en gebruik dit daarom ook weer.


Romko, Scharendijke

woensdag 18 oktober 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Erg handig apparaatje on je messen te slijpen Ze worden goed scherp in een oogwenk Scherper zou kunnen, maar dit is goed genoeg. Doordat het zo snel en simpel is houd je je messen ook echt scherp


Joris, Rijswijk

zondag 21 mei 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Werkt matig. Goed om te hebben voor het snelle slijpwerk van mindere messen. Niet te gebruiken op kwaliteitsmessen. Zeker geen vervanging van wetstones.


Derek Fancett, S Estephe

maandag 3 april 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Sjoerd, Tilburg

woensdag 22 maart 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Werkt goed alleen moet je bij botte messen wel heel lang slijpen


Brice, cely en biere

dinsdag 10 januari 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Monroe29 , Quimper

maandag 26 december 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Michael, Amsterdam

dinsdag 13 december 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

De slijper voldoet aan mijn verwachtingen. Ik gebruik hem voornamelijk voor het licht aanzetten van de keukenmessen en daar is hij meer dan geschikt voor. Zoals andere hebben gemeld zal de hoek van het mes misschien moeten worden aangepast als je niet in het bezit bent van een Global mes(sen). Maar eenmaal op de juiste hoek geslepen is het een eitje om de messen scherp te houden. Ik ben verre van een expert op slijp gebied maar vind dit tot nu toe (na de aanschaf van een work sharp ken onion en lansky) het handigste systeem voor dagelijks gebruik gezien ik deze gewoon op het aanrecht kan laten staan.


jdrancourt , Audruicq

dinsdag 6 december 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Guy, Tremelo

zondag 13 november 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

caro herve, Plevin

maandag 5 september 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Roy, Amersfoort

donderdag 18 augustus 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Waar ik vooral naar op zoek was, is een messenslijper die niet te duur is maar wel je messen daadwerkelijk scherper maakt. Deze messenslijper doet wat het belooft. Vóór het slijpen ging geen enkele mes door de 'papierproef', nu snijdt elke mes er met gemak doorheen. Meer heb ik niet nodig. Gebruiksgemak Daarnaast ben ik tevreden over het gebruiksgemak. Er zijn geen rare of precieze handelingen nodig die je bij een wetsteen wel moet doen. In de verpakking zit een duidelijke handleiding. Prijs/kwaliteit-verhouding Naar mijn mening is dit een goed product kijkend naar de scherpte die deze messenslijper weet te bereiken, voor de prijs die je er voor betaald. Ik heb wel eens een elektrische messenslijper gebruikt. Hierbij waren de messen scherper in een kortere tijd, echter was de prijs wel vele malen hoger. Het is dus net waar je naar zoekt. Levering/service De levering was snel en kwam op de afgesproken datum. Op de service heb ik niets aan te merken. Uit de mails die ik nog heb ontvangen van 'Knives and Tools' lijkt het erop dat ze klanttevredenheid hoog hebben staan.


Artikelnummer GL-0550BR

Reviews voor Minosharp 550BR plus 3 waterslijper

101 review(s)
€ 59,00
Adviesprijs€ 77,50
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Kleur: Rood, zwart
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad