Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Prijs / kwaliteit - Verrekijker

Soms is het goed om open deuren toch even in te trappen. Ook bij verrekijkers is het zo dat alle waar naar zijn geld is. Je kan niet voor 50 euro een fantastische verrekijker kopen. Tenzij je het risico wilt lopen om met handboeien door de politie afgevoerd te worden!

De absolute topklasse verrekijkers kosten een fors bedrag. Daarom is het goed van tevoren te bedenken waarvoor je kijker geschikt moet zijn. Aan welke eigenschappen wil je geen concessies doen en welke zijn toch wat minder belangrijk. Wat is het budget dat je in gedachten hebt. Het is wel verstandig om toch ook iets boven en onder dit budget te kijken bij het oriënteren.

De gerenommeerde grote merken bieden uiteraard de kwaliteit die je mag verwachten met de bijbehorende prijskaart. Onze eigen Eden Quality verrekijkers bieden voor een veel lagere prijs een kwaliteit die je zou verbazen: een prijs / kwaliteit verhouding waar geen 'topper' tegenop kan!