Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Home Get smarter Nieuws DMT maakt het verschil in slijpen

Nieuws

DMT maakt het verschil in slijpen

Diamond Machining Technology, ofwel DMT, is opgericht in 1976. Sinds die tijd maakt het bedrijf hoogwaardige en innovatieve slijproducten voor de handmatige slijper. Grote slijpstenen, geleide systemen en kleine pocketsteentjes: DMT maakt ze van de beste kwaliteit, met gediamanteerde slijplagen, om het beste slijpresultaat te garanderen.

DMT maakt al haar producten in de Verenigde Staten, iets waar het bedrijf erg trots op is. Niet alleen vrijwel al haar producten worden daar gemaakt, ook vrijwel alle grondstoffen worden in Noord-Amerika gewonnen. 

Daarbij maakt DMT verschillende typen slijpproducten, van slijpstenen tot slijpsystemen. Hierdoor kan zowel de beginner als de vergevorderde prima uit de voeten met de producten van DMT. Iedereen kan met DMT zijn messen vlijmscherp slijpen. De producten van DMT is herkenbaar aan de zogenaamde 'polkadots' (kleine rondjes) op het oppervlak. Naast herkenbaar zorgen deze rondjes er ook voor dat het slijproces schoner en efficienter verloopt. De slijpstenen van DMT hebben de hoogste diamantdichtheid per vierkante centimeter die bestaat. Dit draagt bij aan een constant slijpresultaat, mede dankzij de egale verdeling van het diamant. 

Met een DMT-slijpproduct haal je een topproduct in huis. Het is dan ook niet voor niets dat het bedrijf al diverse prijzen heeft gewonnen.


Lees meer