Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nieuw bij Knivesandtools: Müller bijlen

Sinds kort hebben wij een nieuw bijlenmerk in ons assortiment: Müller. Een Oostenrijks familiebedrijf dat zich al 13 generaties lang specialiseert in het smeden van bijlen. Door de jaren heen is Müller uitgegroeid tot een grote gereedschapsfabrikant. Ook vandaag de dag worden al hun gereedschappen nog op traditionele wijze met de hand gesmeed.

Innovatief design

Ondanks hun jarenlange ervaring zijn ze bij Müller niet bang om te innoveren. De Dynam-Ax won bijvoorbeeld al de innovatieprijs. Dit is echter niet de enige Müller bij die in de prijzen is gevallen. Zo zijn de Triff-fix aanmaakhout bijlen tentoongesteld op de Wereldtentoonstelling in Shanghai en bekroond met de PRIMUS-prijs. Door de stand van de bijl ten opzichte van de bijlsteel én de beschermkap. Door dit slimme design hak je veilig en gemakkelijk je eigen aanmaakhoutjes.

Met de Müller Triff-fix maak je veilig en snel aanmaakhoutjes

Bijlen van topkwaliteit

De bijlstelen van de Müller bijlen zijn gemaakt van Essenhout of Amerikaans Hickory. Beiden zeer sterkte houtsoorten die goed tegen een stootje kunnen. De bijlkoppen worden met de hand gesmeed uit koolstofstaal. Müller heeft zoveel vertrouwen in hun eigen bijlen dat ze zelfs levenslange garantie bieden op hun producten.