Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Reviews voor Wusthof diamantslijpstaaf 4483, 26 cm

23 review(s)
Artikelnummer WU4483

Reviews voor Wusthof diamantslijpstaaf 4483, 26 cm

23 review(s)
€ 49,00
€ 55,00

-11%

Je bespaart 6,00

Niet leverbaar

Dit product is momenteel niet leverbaar.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

23 review(s)
Sorteer op:
Wouter, Wemmel

maandag 26 februari 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Als je niet wil investeren in een set waterstenen is dit een goed alternatief. Samen met een keramische slijpstaaf kan je dan uw messen scherp houden. Met Deze slijpstaaf bekom je een ruwe afwerking die je met een keramische staaf kan verfijnen. Zoals altijd prima service vij knives&tools


Robert, Brielle

vrijdag 15 september 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Voldoet volledig aan mijn verwachtingen, netjes en snel bezorgd


Peter, Duiven

dinsdag 5 september 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Geweldig handig zo'n slijpstaaf even je mes er overheen en snijden maar, een must have in de keuken. Ligt goed in de hand. Handig in gebruik. En je messen worden weer als nieuw. Voor een heel, heel, heel scherp resultaat gebruik ik na de slijpstaaf een NANINA stone. Maarde slijpstaaf Wusthof is heel handig voor in de keuken gebruik hem bijna iedere dag. Gewoon een goed degelijk en vooral handig produkt


Anoniem, Saint galmier

donderdag 15 juni 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jesse, Coevorden

zaterdag 10 juni 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

krijgt met dit aanzetstaal kwaliteit messen weer scherp, perfect!


Anoniem, Villeneuve Loubet

donderdag 29 december 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Urs, Wichtrach

donderdag 22 september 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Yves ROMEUF, PÉRIGUEUX

donderdag 8 september 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

jam, Basel

zondag 14 juni 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Yoncourt, Soulac sur mer

donderdag 11 september 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Leony, Leiden

vrijdag 5 september 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Erg goed aanzetstaal, ovale vorm zorgt voor meer contact met het snijvlak dan een rond aanzetstaal. Diamanten coating maakt zelfs redelijk botte messen weer scherp. Kan hem als kok zowel voor thuiskoks als voor profkoks zeer aanraden.


Anoniem, CAUMONT

donderdag 27 februari 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Norbert Gadeyne, Ieper

donderdag 8 augustus 2013

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Reeds de tweede die ik koop dus moet hij goed zijn


Jaak, Kaggevinne

donderdag 3 januari 2013

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Aanzetstaal waarmee je eveneens het mes kan scherpen dat even te lang geleden onder handen werd genomen. Snel en efficiënt.


Jan, Krimpen aan den IJssel

dinsdag 5 juni 2012

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Het staal is mooi en werkt fijn, maar de ophanghaak valt tegen. Die is helaas van kunststof waardoor hij vrij kwetsbaar is. Jammer dat Wüsthof niet voor al haar stalen een zelfde handvat gebruikt met het mooie logo.


ptitseb45, ST PRYVE ST MESMIN

donderdag 15 maart 2012

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Van Den Bogaert, Ossendrecht

woensdag 22 februari 2012

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prima aanzetstaal wat erg prettig in de hand ligt en onder de juiste hoek een vlijmscherp resultaat oplevert, ook het oog om het op te hangen is handig, zo heb je het aanzetstaal altijd binnen handbereik.


Robbert Rooth, HUIZEN

woensdag 30 november 2011

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

ziet er goed uit, werkt prima


Bart Aertssen, HALSTEREN

maandag 30 november 2009

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Met een paar streken is het mes weer vlijmscherp


d belinfante, purmerend

donderdag 27 augustus 2009

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Dit aanzetstaal met diamant gruis is grof genoeg om een echt bot mes weer scherp te slijpen. Niet te veel druk uitoefenen, om en om iedere zijde van het mes met slechts lichte druk over het staal halen en iedere 4x of zo de snede controleren. In een korte tijd heeft het mes een zeer goede snede. Werk deze daarna wel bij met een polijststeen of fijne wetsteen, of een keramische steen of staaf om het perfect te maken.


Artikelnummer WU4483

Reviews voor Wusthof diamantslijpstaaf 4483, 26 cm

23 review(s)
€ 49,00
€ 55,00

-11%

Je bespaart 6,00

Niet leverbaar

Dit product is momenteel niet leverbaar.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 3,50.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland