Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Shapton Pro Stone korrel 1500 medium slijpsteen, blauw, K0707

17 review(s)
Artikelnummer SJK0707

Reviews voor Shapton Pro Stone korrel 1500 medium slijpsteen, blauw, K0707

17 review(s)
€ 54,95
Adviesprijs€ 59,95
Niet leverbaar

Dit product is momenteel niet leverbaar.

Korrelgrootte leverancier: 1500, medium
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

17 review(s)
Sorteer op:
Abc, Paris

woensdag 1 mei 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Federico , MARANELLO

woensdag 1 mei 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Chevalier, Brive-la-Gaillarde

woensdag 24 januari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jimmy, Den haag

donderdag 21 december 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik slijp voor de kost, en ik bouw op deze site voor mijn regelmatige inventaris inkoop.


Ronald, Zoetermeer

woensdag 15 november 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Deze steen aangeschaft nadat ik de 400 steen had gebruikt. Splash and go is fantastisch. Zeer goed resultaat. Na deze steen gebruik ik zelf nog de blauwe ardennes coticule en een strop. Wat een resultaat.


loek, venlo

donderdag 9 november 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Werkt perfect mijn messen zijn weer super scherp. Makkelijk te hanteren en goede en snelle levering top!


Domon Ph, EPENANCOURT

woensdag 25 oktober 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

gklingonmail@gmail.com, Badalona

dinsdag 25 juli 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Andre, Haren

dinsdag 11 juli 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Nice big sharpening surface compared to my other natural stones. The support feet at the bottom of the case are great as well.


Claus, Wuppertal

vrijdag 8 april 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Matthieu , six fours les plages

vrijdag 17 december 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

philippe ropert, colomiers

dinsdag 25 februari 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Philippe Cabridens, Anglet

dinsdag 11 februari 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Iain Mabbott, Bridport

dinsdag 22 januari 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anoniem, THIONVILLE

donderdag 8 februari 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Roger, Liverpool

donderdag 1 februari 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

NvG, Tilburg

dinsdag 30 januari 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ook deze korrel Shapton Pro is geweldig. Op zich zelf een prima snelle steen om een snede mee op te frissen Tevens fijn genoeg om krassen van een grovere steen mooi weg te krijgen. Wel iets dorstiger dan de andere shaptons. Dit is de enige waar je wel veel splashen moet voordat je aan de gang kunt. Neemt best wat water op Voor degene die 1 steen zoekt om zij (keuken)messen bij te houden: dit is ‘m Mooie prijs ook


Artikelnummer SJK0707

Reviews voor Shapton Pro Stone korrel 1500 medium slijpsteen, blauw, K0707

17 review(s)
€ 54,95
Adviesprijs€ 59,95
Niet leverbaar

Dit product is momenteel niet leverbaar.

Korrelgrootte leverancier: 1500, medium
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad