Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Nu besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Naniwa Chocera Pro Stone, P320, korrel 2000

21 review(s)
Artikelnummer NAP-320

Reviews voor Naniwa Chocera Pro Stone, P320, korrel 2000

21 review(s)
€ 79,95
Op voorraad

Nu besteld, maandag in huis

Korrelgrootte leverancier: 2000
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

21 review(s)
Sorteer op:
Olivier, PAU

donderdag 29 februari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

y, Sommières

woensdag 20 december 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Libor, Plzeň

woensdag 6 december 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jemný kámen akorát mezi 1000 a 5000. Dobře ubírá na svoji hrubost a nepotřebuje příliš vody. Není nutné ho předem namáčet. Příjemně se s ním pracuje, nezanáší se a dodává krémový pocit při broušení.


Pieter, Heusden

woensdag 25 oktober 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

slijpen heel goed !


Giovanni Garcia , Berlin

maandag 28 augustus 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Georgios, Rodos

vrijdag 25 augustus 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Merlin , Assen

vrijdag 30 juni 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een uitstekende Steen. Het steekt nog steeds dat de prijs omhoog is gegaan en de dikte naar beneden vergeleken met de Chosera, maar krijgt van mij nog steeds 5 sterren.


Wladimir, Altafulla

donderdag 23 februari 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Keith , hull

dinsdag 25 januari 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Eric BAERT, FLOIRAC

dinsdag 5 januari 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jérémy Ered, Saint thiebaud

woensdag 10 juni 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Tim Kersten, Son en Breugel

dinsdag 12 maart 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Snel verzonden en goed ontvangen zat netjes dubbel ingepakt voor verzending


Hans, Oldenzaal

zondag 11 maart 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prima steen, de ideale grit na b.v. de 800 of 1000. Voordeel is dat men deze steen niet een half uur hoeft onder te dompelen in water, met deze is het in de houder, nat maken en beginnen maar. Na deze bewerking natuurlijk het polijsten met een fijnere grit, en het stroppen van je mes.


Anoniem, Hoensbroek

dinsdag 14 maart 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik heb deze slijpsteen al vier maanden in bezit. Ik had een goedkoop grof slijpsteentje in mijn bezit en die deed zijn werk prima, ik sneed de tomaten moeiteloos. Met de nieuwe slijpsteen snijden de messen misschien iets beter, maar het grote voordeel, vind ik, is dat je zelden meer hoeft te slijpen. Het scheelt echt veel!


MD, Amsterdam

dinsdag 14 maart 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Pros: Hard stone (9.3/10) Fast stone (10/10 for it's grit) Good Feedback (9.5/10) Does not take much water and does not require real soaking (8/10) Wide range (10/10) Negatives: There is one better stone :) TLDR: If you are thinking 2K or 3K than 3K any day of a week. If you have need for a 2K due to stones that you have or function that you want to have than get it. It is a great stone. So people with 800 instead of 1K should better go to 2k instead of 3K. If you are sharpening softer material it might be enough to finish it. With super steels you will need 5K and might even need 3K next to it as well. People with 1k can skip it. 3K has wide enough range to cover it. On other hand if you do not want to stay long on single stone or need high end result or sharpen super-steels I would take both of them 2K and 3K. Initially it felt almost as fine as 3000 stone. Felt hard as 3000 as well. If there was no 3000 stone this might be my favorite stone. But if you need to chose between one or the other 3000 Pro is way better. 3000 does not soak at all. It is harder. It has better feedback. And it has wide range as well. Initially I thought 2k is as hard as 3k but than I have been able to dig in with a blade that required higher angle. 3K stood against it like a champ. It did not vent to deep and it is nowhere near to a soft stone but it is possible to dig in although it feels like a bulletproof stone. So if the 3k is a 10/10 this is 9.3/10. If you are sharpening convex blades this stone is good. Low angle blades and this will work super to. If you use it for V edge with big belly and higher angle you might have issues. Allow it to take some water but do not soak it. Dry it out after use, let it air dry slowly at room temperature. It is fast and can pick up from lower grit stones. Even can be used as only stone if blades are kept from getting to dull. Just sharpen with it and than finish by stropping on it with less pressure. While polishing use Nagura to make slurry and use even less pressure. Finish will not be high end but it will work just fine. Finish blade on leather strop with white Bark River compound. I own to many stones in almost all grits. I rather go true more stones than staying to long on one stone. When I need to achieve best results 1K, 2K, 3K, 5K, 8K, 12K. After it initial stropping, buffing wheel if needed and final strop. 8k Snow white and 12K Super stone. I skip 10K and 4K and 6K from other brands. There is definite place for 2K in that rotation. It just removes 1K marks faster and prepares everything for second stage of 3K where 3K really shines. Essential stone for many people.


Christophe, ILLKIRCH-GRAFFENSTADEN

vrijdag 18 november 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Philou, mornant

vrijdag 10 juni 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Chippy, Dudley

zaterdag 7 mei 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Adri, Noordwijkerhout

zondag 27 december 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik heb de Naniwa Professional combideal, korrel 600, 1000 en 2000 aangeschaft. Voorheen sleep ik mijn messen op een elektrische zandsteen in waterbad. Met de Naniwa stone 1000 en 2000 krijg ik mijn messen nog scherper en blijven ze ook langer scherp. Ik ben er zeer tevreden over.


Wolfoni, PERIGUEUX

woensdag 18 februari 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Artikelnummer NAP-320

Reviews voor Naniwa Chocera Pro Stone, P320, korrel 2000

21 review(s)
€ 79,95
Op voorraad

Nu besteld, maandag in huis

Korrelgrootte leverancier: 2000
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad