Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Reviews voor Naniwa Professional Stone, P308, korrel 800

19 review(s)
Artikelnummer NAP-308

Reviews voor Naniwa Professional Stone, P308, korrel 800

19 review(s)
€ 55,96
€ 69,95

-20%

Je bespaart 13,99

Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

19 review(s)
Sorteer op:
Hein Rödel, Oldenzaal

maandag 21 juni 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Heerlijk om de snede mee te zetten op een mes dat niet scherp meer is, al zou een echt bot mes hier ook nog mee kunnen, neemt lekker veel materiaal af en heeft goede feedback. Grote voordeel van de pro serie of de chosera serie is dat die niet zo snel 'vol' zit als de speciality Stones en ze in de grit rating beter in de buurt zit dan bij de speciality stones


Mihai, Ploiesti

woensdag 5 mei 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ivo Danov, Chester

zaterdag 18 juli 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Daniele Berrafato, Siracusa

dinsdag 5 mei 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

RP, CASSIS

donderdag 10 januari 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Rene, Herten

dinsdag 23 oktober 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een paar jaar geleden ben ik begonnen met het slijpen van messen op slijpstenen, nadat ik het startpakket van huismerk Eden had gekocht. Na veel oefenen (en vooral veel geduld) begon ik de slijptechniek steeds beter te beheersen. Toch vond ik deze stenen niet echt bevredigend werken. Je moet de stenen ruim van te voren onderdompelen in water, ze slijten redelijk snel en het duurt erg lang voor er een braam ontstaat. Daarom ben ik op zoek gegaan naar betere stenen, maar dat is nog niet zo gemakkelijk omdat er zoveel soorten op de markt zijn. Het bekijken van filmpjes op Youtube heeft mij erg goed geholpen. Vooral de filmpjes van Burrfection en Virtuovice zijn echte aanraders! Deze waren voor mij de aanleiding om te kiezen voor Naniwa chosera (inmiddels Naniwa professional), en heb ik eind 2017 drie Naniwa Professional stones (400, 800 en 3000 grit) gekocht. Ik had nog geluk dat ze ook nog in de aanbieding waren. De 400 heb ik nog niet gebruikt, maar de 800 en 3000 inmiddels al heel vaak! Wat zijn dat geweldige stenen! Ricky Tran (Burrfection) is lyrisch over deze twee stenen en ik ben het helemaal met hem eens! Ze geven een geweldige feedback, zijn zeer snel, zijn splash and go en heb nu na 11 maanden later nog geen slijtage kunnen ontdekken terwijl ik hierop meer messen geslepen heb dan op de stenen van Eden, die al zichtbaar uitgehold zijn. Inmiddels heb ik hiermee de messen van bijna heel mijn familie al met deze stenen geslepen. Zelfs de messen van mijn zwager, die ik tijdens de kerst zag ploeteren bij het aansnijden van de kalkoen met messen die nog nooit geslepen waren (ze zijn minstens 15 jaar oud....) heb ik met de 800 grit steen in no time vlijmscherp gekregen. Zelfs daar had ik de 400 grit steen nog niet voor nodig! De Eden stenen gebruik ik sindsdien alleen nog maar voor het slijpen en wetten van tuingereedschap (daar vind ik de Naniwa’s te kostbaar voor). Ook zal ik ze bewaren voor als mijn kinderen het messen slijpen willen leren, want daar zijn ze erg geschikt voor. Maar voor het slijpen van mijn messen en beitels gebruik ik niets anders meer dan de Naniwa’s!


robt, London

vrijdag 8 juni 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

MD, Amsterdam

dinsdag 27 februari 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Currently I own all but 10k Chosera/Professional Naniwa stones. They are all good but some of them are epic. Best one for me is 3K. Second place is 800 followed close by 2K. 800 or 1K? Well 1k might be best 1K stone. 800 is different though. Feels great. Feedback is great. It is fast and comfortable. It is durable to. Hard but with great feedback. Some hard stones have bad feedback not in this case. It is silent for 800 grit. It doesn’t take water so it is splash and go. Well all Professional/Chosera are splash and go but 400 and 600 take water. 900 does not. All in all this is one of those Naniwa stones that granted Naniwa their name/fame on the market. Great quality that will last a life time (for non-professionals that is).


Wale, Woking

zaterdag 24 februari 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jipé.R, BOURG LA REINE

dinsdag 25 april 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

guery, Landevant

vrijdag 21 april 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Frans, Berchem

donderdag 9 maart 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Deze steen is zeer praktisch, hij kan nog net echt botte messen aan. En geeft toch al een goede scherpte aan het mes. Ideaal als je maar 1 steen wil of kunt gebruiken. Met een 2000 of 3000 erbij krijg je een vlijmscherp mes.


Maurice, Ortenberg

vrijdag 24 februari 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Bart, Aarschot

donderdag 21 april 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen


Dietrich Meyer-Beeck, Wolfsburg

vrijdag 1 april 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anoniem, Plymouth

vrijdag 15 januari 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Bernard , Amstelveen

donderdag 15 oktober 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een oude liefde. Mijn Chosera 800 was bijna op. Deze lijkt me nog iets meer slijpdeeltjes te bevatten, nog minder snel te slijten en een iets fijner eindresultaat op te leveren.


Wolfoni, PERIGUEUX

woensdag 18 februari 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Water022, Ede

dinsdag 6 januari 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

prettige zeer harde watersteen, heel fijn in het gebruik, in alle opzichten veel beter dan de Eden waterstenen


Artikelnummer NAP-308

Reviews voor Naniwa Professional Stone, P308, korrel 800

Naniwa

19 review(s)
€ 55,96
€ 69,95

-20%

Je bespaart 13,99

Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 3,50.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland