Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Nu besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Fiskars X5 fireplace set met bijl, mes en slijper

12 review(s)
Artikelnummer F1057913

Reviews voor Fiskars X5 fireplace set met bijl, mes en slijper

12 review(s)
€ 57,95
Adviesprijs€ 60,95
Op voorraad

Nu besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

12 review(s)
Sorteer op:
Frank, Cambados

vrijdag 18 augustus 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Robbie, Hierden

dinsdag 8 augustus 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een fijne bijl voor op de camping en bij het vuur. Makkelijk mee te nemen, ook fijn dat er een stevige beschermhoes omheen zit. Sterk, klein en fijn!


PipeKnight, София

maandag 17 juli 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jose , Ojén

maandag 19 december 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Arjan, Ermelo

dinsdag 4 oktober 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Leuke actie , snel geleverd en prima spul


Richard, Maria Hoop

zondag 24 april 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Dit wordt geen goeie, sorry. Ik heb al meerdere bijlen en dit setje was in de aanbieding en ik dacht handig om erbij te hebben als ik in de tuin wat licht werk moet doen zoals het afkappen van zijtakken. Setje was mooi verpakt en het slijpgedeelte werkt naar behoren al is het natuurlijk geen vervanging van een volwaardig slijpsysteem of goede stenen. Kom ik bij het mes, eh... ik dacht bijna dat het weg zou waaien toen ik het in de lucht gooide om de balans te voelen 62 gram zonder schede 79 met en het voelt ongelofelijk plastic aan, staal is goed maar het is natuurlijk een fireplace set en ik zou er inderdaad niet veel verder mee durven gaan dan een fireplace omgeving, de broekclip is een lus om je riem door te halen, het werkt maar is niet zo handig al bij bv een mora maar dat is persoonlijk. Dan de bijl, Amai...de balans......is er NIET, al het gewicht zit in de kop en de gladde plastic steel zorgen ervoor dat mijn hand steeds schuift over de handle en het lastig is om hem nauwkeurig te plaatsen, alleen als ik hem strak onder de kop vasthoud is er controle maar dan kan je nauwelijks hakken. De snijkant is voor mij te recht maar het materiaal is goed dus met wat werk pas ik dat wel aan. Kortom, als ik de bijl in de winkel in mijn handen zou hebben gehad zou ik hem zeker niet hebben gekocht voor wat ik er mee wilde doen en een andere hebben uitgezocht.


Steve , Torquay

dinsdag 22 maart 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Dutchman, Schimmert

donderdag 27 januari 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Voor klein werk is het voldoende.


Mani , Sainte maxime

woensdag 19 januari 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

lochshell, LE CONQUET

donderdag 6 januari 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Arjen Terpstra, Damwâld

dinsdag 18 mei 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Heb eind vorig jaar de x27 kloofbijl gekocht hier bij knives and tools en sloeg laatst mijn kleine handbijl steel kapot denk haal maar weer een goedkope bij de lokale bouwmarkt maar de kloofbijl bevalt zo goed dat ik gekozen heb voor deze set en bevalt ook super gebruik hem ook bij het boom kappen om de kleinere takken te verwijderen. Met andere woorden een multi haarbijl set en met de bij geleverde slijper kun je met de beide bijlen bijna scheren zo scherp blijven ze. Ik raad de producten van fiskar zeker aan ook via hun site de 25 jaar garantie aanvragen is kinderlijk eenvoudig.


André Boontjes, Venhuizen

dinsdag 5 januari 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een leuke set. Bijl en mes zijn goed scherp en liggen prima in de hand. De steel van de bijl had iets langer gekund.


Artikelnummer F1057913

Reviews voor Fiskars X5 fireplace set met bijl, mes en slijper

12 review(s)
€ 57,95
Adviesprijs€ 60,95
Op voorraad

Nu besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad