Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Eden verrekijker HD 8x42

347 review(s)
Artikelnummer EQA101

Reviews voor Eden verrekijker HD 8x42

347 review(s)
€ 142,95
€ 179,00
-20%Je bespaart 36,05
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Vergrotingsfactor: 8
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

347 review(s)
Sorteer op:
Philip, Enschede

zondag 21 april 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Was a perfect purchase for a new bird watcher. Glad I didn't go with the higher magnification for a first set. Great quality, in my limited knowledge. Overall very happy.


Sjors, Borne

zondag 11 juni 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

De EDEN-verrekijker heb ik nu sinds 2017 in gebruik en bied bijzonder veel waar voor zijn geld. Enigste nadeel wat ik ondervind na al die jaren is het verstellen van de oogkappen deze draaien erg zwaar, bijgeleverde tas kan van betere kwaliteit deze is niet voorzien van riem wat erg onhandig. Losse tas is verkrijgbaar maar het was beter geweest om deze er direct bij te leveren voor een goede bescherming in het veld. Het zal niet gemakkelijk zijn dergelijke kijker voor deze relatief lage prijs te vinden. De mechanische en optische kwaliteit zijn heel goed en vergelijkbaar met de subtop kijkers van de grote merken. Een garantietermijn van 25 jaar geeft echter toch wel veel vertrouwen. De HD-kijkers zijn zeer geschikt voor het waarnemen van vogels en wild, insecten. De ED 8x42 is speciaal geschikt voor vogelaars en wildspotter wie een hoge kwaliteit voor een zo laag mogelijke prijs zoekt.


Ria, Wintelre

zondag 26 februari 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Goede verrekijker voor vogels spotten en tijdens wandelen. Scherp, handzaam en redelijk licht gewicht.


Ankie, Westerhoven

dinsdag 17 januari 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Negen jaar geleden heb ik bij Knivesandtools een verrekijker gekocht. Laatst merkte ik dat de verrekijker scheel keek. Ik heb contact opgenomen met hen en ik kreeg heel snel de reactie dat ik hem naar hen op mocht sturen, zodat zij het konden bekijken. Ik werd goed op de hoogte gebracht van het proces en binnen de kortste keren kreeg ik te horen dat ik gratis een nieuwe toegestuurd kreeg. En dat voor een verrekijker van negen jaar oud. Wat een geweldige service! Topbedrijf! Ook over de verrekijker ben ik erg te spreken. Goed helder beeld en geen geld voor deze kwaliteit.


Benny, Hartmannsdorf

dinsdag 25 oktober 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Coen, Hengelo

zondag 23 oktober 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Top


Juul, Sint-Amandsberg

maandag 8 augustus 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Voor deze prijs een degelijke verrekijker. Na twee weken intensief te gebruiken slechts één nadeel ervaren: linkerglas dampt aan tijdens het kijken indien het kouder is dan 10 graden.


Jmc, Saint-Quantin-de-Rançanne

vrijdag 15 juli 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Danielle , Sint Joris Weert

vrijdag 27 mei 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een tweede verrekijker zelfde type gekocht, nu voor mijn kleinzoontje die zeer graag naar vogels kijkt. Top!


Jeannette, Dordrecht

maandag 21 februari 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Verrekijker te gebruiken tijdens (natuur) wandelingen. Handig in te stellen, helder scherp beeld. Niet te zwaar qua gewicht. Gebruiksaanwijzing mbt instellen scherpte kort maar duidelijk.


Jurgen , Vilsteren

maandag 24 januari 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prima kijker. Past net in mij jaszakken.


Maarten, Makkum

maandag 27 december 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Fantastische fijne kijker. Scherp zicht en ligt fijn in de hand. Inderdaad een goede prijs kwaliteit verhouding wat ik ook overal teruglees. Een aanrader


Frans de Later, Vuren

maandag 12 juli 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prima kijker en 8 x 42 is sterk genoeg. Gebruik de Eden steeds tijdens fietstochten om vogels e.d. te bekijken. Voldoet in alle opzichten. Tevreden mee.


D.R. Molenaar, Alblasserdam

maandag 14 juni 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prima prijs-kwaliteit verhouding, zeer goede service, uitstekend om te gebruiken.


Franck GOUYGOU, Rezé

dinsdag 18 mei 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Rene Allanic, AURAY

donderdag 31 december 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

sophie malkasse, parmain

woensdag 30 december 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Margreet, Oosterleek

dinsdag 22 december 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Cadeau gegeven aan mijn partner om vogels vanuit huis in het weiland te kijken. Kwamen tot de ontdekking dat er net alleen vogels , maar in de verte ook schapen te zien zijn. Met het blote oog nooit ontdekt! Maar om de vogels dichterbij te halen natuurlijk ook zeer geschikt. De kijker voelt degelijk aan en werkt perfect.


Bert., Houten

dinsdag 15 december 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Voelt goed of degelijk' aan in de korte' tijd dat ik hem heb. Het wijdse blikveld (8x42) op afstand is prettig om bijna trilvrij vogels te volgen bijvoorbeeld. De (omruil)- garantie, netjes ofwel zeer positief.


V. Lubbers, Amsterdam

dinsdag 7 juli 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Geweldige kijker! Zoals omschreven snel af/bij te stellen. Kijkt makkelijk. Scherp en helder. Mooie hoes/tas standaard erbij geleverd + nek draagband. Prijs is deze kijker zeker waard en dus niet te duur. Op een afstand van ruim een km+ zijn de letters op een hotel nog makkelijk te lezen, maar direct terug naar 5mtr. is in een kwartslag scherp. "Knive And Tools" is betrouwbaar en vlot met leveren. GROTE complimenten!


Artikelnummer EQA101

Reviews voor Eden verrekijker HD 8x42

347 review(s)
€ 142,95
€ 179,00
-20%Je bespaart 36,05
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Vergrotingsfactor: 8
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad